Ciorba de miel reteta cu tarhon si salata verde

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 24 Apr 2015 | 2186 vizualizari

 

Ciorba cu nr.150 .O ciorba traditionala intr-o farfurie traditionala . Sotul meu isi dorea o ciorba cum facea bunica lui. Mi-am sunat soacra si am preparat ciorba visata :d . Cred ca rezultatul a fost multumitor daca am primit felicitari !!!!

Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 cap miel + coaste de miel portionate
  • 1 capatana salata verde
  • 1 ceapa
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi-optional
  • 3 fire ceapa verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 2 linguri tarhon verde tocat
  • 2 linguri tarhon din otet tocat
  • sare
  • otet de pe tarhon -optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta cu tarhon si salata verde:

  1. Capul de miel  si coastele se curata, se spala, se fierbe 10 minute in apa sarata si se arunca apa.
  2. Legumele se curata si se spala
  3. Morcovul se taie rondele, cartofii se taie marunt, ceapa ramane intreaga .
  4. Se pun la fiert impereuna cu capul de miel, sare, foaia de dafin si piperul boabe.
  5. Fierbeti 30 minute atat cat morcovul si carnea sunt patrunse .
  6. Adugati verdeturile, usturoiul si ceapa tocate, tarhonul verde, salata verde fideluta .
  7. Acriti cu tarhon din otet .
  8. Serviti ciorba dreasa cu smantana.
  9. In fiecare farfurie puneti cate o bucata de costita cu carne .
  10. Capul de miel se scoate din ciorba . la noi este servit exclusiv de capul familiei .
  11. Daca doriti puteti scoate creierul si limba  feliata si le  srviti in fiecare farfurie.

TIPS-URI

1

Cartofii au rol doar de a da consistenta ciorbei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta cu tarhon si salata verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Merisor 1

24.04.2015, 18:10

Mihaela, poate vin si eu la picnic )

mihaelar63 1

24.04.2015, 18:18

Cu nuci sau fara nuci . Sau cum se zice ?Spaghete cu oua sau fara ) > Cu mare drag

dantes 1

25.04.2015, 07:29

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficatei prajiti
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac