Supa de vita cu galusti

de Brindusa in Supe/Ciorbe, 14 Mai 2010 | 4820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rasoale de vita, medii
  • 5 morcovi medii
  • 2 cepe, medii
  • 1 telina mica
  • 2 radacini de patrunjel/pastarnac
  • 4 cartofi  mari
  • sare, piper dupa gust

Pentru galusti

  • 2 oua
  • 8-10 linguri gris
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vita cu galusti:

Intr-o oala mare, pune la fiert carnea in apa rece la foc mare. Cand incepe sa fiarba da focul mic. Scoate spuma de cate ori e nevoie. Cand carnea e aproape fiarta, pune legumele (fara cartofi). Cand legumele s-au fiert, pune si cartofii (taiati in 2, daca sunt mari). Pune sare si piper, da un clocot si strecoara supa.

In zeama fierbe galustile astfel:

  1. Bate bine (cu mixerul sau cu telul) ouale
  2. Adauga in jur de 8 linguri de gris. Amesteca. Daca compozitia e prea moale (curge) mai adauga gris. Ai grija sa nu fie o compozitie prea tare, dar nici sa nu curga.( Ar trebui sa arate ca in poza a-2a)
  3. Cu o lingurita ia din compozitie si pune in oala cu supa care fierbe la foc mic. Continua pana ai terminat compozitia.
  4. Cand incepe sa fiarba din nou, pune o cana mare de apa rece, pune capacul si lasa sa fiarba la foc mediu- mic, pana ce galustile s-au umflat si sunt moi.
  5. Serveste supa cu galusti. Carnea rasol o poti manca alaturi de legume cu unt si hrean
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vita cu galusti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa imperiala de curcan