Supa de vita cu galusti

de Brindusa in Supe/Ciorbe, 14 Mai 2010 | 2586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rasoale de vita, medii
  • 5 morcovi medii
  • 2 cepe, medii
  • 1 telina mica
  • 2 radacini de patrunjel/pastarnac
  • 4 cartofi  mari
  • sare, piper dupa gust

Pentru galusti

  • 2 oua
  • 8-10 linguri gris
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vita cu galusti:

Intr-o oala mare, pune la fiert carnea in apa rece la foc mare. Cand incepe sa fiarba da focul mic. Scoate spuma de cate ori e nevoie. Cand carnea e aproape fiarta, pune legumele (fara cartofi). Cand legumele s-au fiert, pune si cartofii (taiati in 2, daca sunt mari). Pune sare si piper, da un clocot si strecoara supa.


In zeama fierbe galustile astfel:



  1. Bate bine (cu mixerul sau cu telul) ouale

  2. Adauga in jur de 8 linguri de gris. Amesteca. Daca compozitia e prea moale (curge) mai adauga gris. Ai grija sa nu fie o compozitie prea tare, dar nici sa nu curga.( Ar trebui sa arate ca in poza a-2a)

  3. Cu o lingurita ia din compozitie si pune in oala cu supa care fierbe la foc mic. Continua pana ai terminat compozitia.

  4. Cand incepe sa fiarba din nou, pune o cana mare de apa rece, pune capacul si lasa sa fiarba la foc mediu- mic, pana ce galustile s-au umflat si sunt moi.

  5. Serveste supa cu galusti. Carnea rasol o poti manca alaturi de legume cu unt si hrean

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vita cu galusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

silvi0ara 1

14.05.2010, 14:03

O supa tare buna.

madi_marin 1

14.05.2010, 18:58

vita da un gust extraordinar supei..... ...mi+e o pofta.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste