Papricas de cartofi cu carne de vaca

de cristeena20 in Supe/Ciorbe, 8 Apr 2016 | 1541 vizualizari

 

O reteta din copilarie, pe cand bunica ne facea acest papricas simplu si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne de vaca sau vitel (pentru fiert)
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1/2ardei gras
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • dafin
  • sare, piper, ardei iute dupa gust
  • 1 kg cartofi
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de cartofi cu carne de vaca:

- Eu am folosit o oala cu presiune (cucta) deoarece am redus timpul de fierbere al carnii-dar e foarte buna facuta si simplu-doar ca fierbem mult mai mult. Carnea trebuie sa fie foarte bine fiarta ca sa fie mai bun papricasul.


- In oala am pus la clait ceapa cu ulei de masline si putin usturoi tocat marunt -aduagam dafinul si lasma sa se prajeasca putin. Aduagam morcovul dat pe razatoare si ardeiul tocat marunt. Cand s-au inmuiat legumele punem carnea taiata cuburi si o prajim putin pe toate partile. Apoi turnam apa fierbinte, cat sa acopere carnea de o palma. Punem sare, piper si un chilli daca ne place. Acoperim si inchidem oala. Daca fierbeti la cucta in 40 mintue e fiarta carnea-daca fierbeti in oala simpla va trebuie mai mult de o ora-trbeuie sa gustati carnea sa fie moale.


-Cand carnea e fiarta aduagam cartofii taiati cuburi si lasma sa fiarba si ei . La finala duagam patrunjel verde tocat.

 

TIPS-URI

1

e foarte bun si cu leustean verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de cartofi cu carne de vaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Adrian2016 1

13.04.2016, 14:30

RuxyRux 1

13.04.2016, 23:57

Arata grozav!

Bya Ralu 1

14.04.2016, 05:23

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorbita bogata de aripi de curcan