Ciorbita de conopida cu carnita de pui

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 17 Aug 2010 | 2695 vizualizari

 

o ciorbita super buna ,merge si rece pe caldurile astea e numai buna

 

INGREDIENTE

  • 1/2 conopida sau una mai mica
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa
  • 3 cuburi vegeta naturala(reteta sylvia)
  • sare
  • patrunjel verde
  • 250 g piept curcan (se poate orice carnita de pui)
  • 3 oua
  • 150 iaurt natural
  • 150 smantana
  • 300 ml  bors casa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de conopida cu carnita de pui:

Se desface buchetele conopida eu am pus o jumatate dat fiind faptul ca era imensa.


Se curata morcovii si se taie rondele.


Se pune apa, 3 litri, se pun buchetele de conopida, cuburile de vegeta naturale,pieptul de curcan(sau de pui)se taie bucatele mici, rondele de morcovi,ceapa curata si pusa intreaga,sare si se lasa sa fierba bine,pana ce toate sant fierte.


Cand toate sant fierte se pune borsul de casa (e mai bun,sau sucul de la 1 lamaie)se lasa sa mai dea 2 clocote apoi se stinge focul.


Se amesteca bine ouale cu iaurtul si smantana, se lasa sa se astampere putin ciobita si apoi se pune oul cu smatana.


Este o ciorbita foarte foarte gustoasa,


se serveste cu patrunjel verde tocat si ardei piscos(cui i place ,mie nu sincer ,in schimb la sotul da)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de conopida cu carnita de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

nadina73 1

21.08.2010, 01:04

mihaela63 da repede o fuga

Krystyan Trendy 1

12.11.2013, 11:14

foarte buna

Xandrinne 1

23.08.2015, 08:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu cartofi