Supa de pui

de Lau in Supe/Ciorbe, 11 Ian 2017 | 1166 vizualizari

 

Pentru galuste, m-am inspirat de la Jamila.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (de tara)
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • 1 bucata praz
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 ardei
  • Galuste
  • 1 ou
  • 60 g gris
  • un praf de sare
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura apa
  • 1 varf cutit praf de copt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui:

Carnea de pui o spalam bine, dupa care o punem in apa cu sare la fiert, spumam de cate ori este nevoie, dupa care adaugam legumele (curatate,spalate si taiate in bucati).


Lasam sa fiarba la foc potrivit, dupa ce au fiert legumele, se scot impreuna cu carnea si se strecoara supa.


Punem o oala cu apa cu sare la fiert. Intr-un bol, batem oul cu sare, adaugam apa si uleiul, amestecam bine, dupa care adaugam grisul in ploaie pana obtinem consistenta unei smantani groase; la final adaugam praful de copt. Lasam 10 min deoparte sa se odihneasca, dupa care se formeaza galustele si se pun in apa care fierbe.


Se lasa sa fiarba 10 min, dupa care se adauga 1 pahar de apa rece, se mai lasa sa fiarba 5 min.


Se scot galustele pe un platou, dupa care le adaugam in supa strecurata; la final adaugam patrunjel verde si condimente dupa gust

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

miki_a 1

13.01.2017, 20:41

Întotdeauna mi-a plăcut supa cu găluște!

Lau 1

29.01.2017, 12:19

Modesto78 1

03.02.2017, 22:05

Este foarte buna iar galustile sunt deosebite!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec