Supa de pui

de Lau in Supe/Ciorbe, 11 Ian 2017 | 3682 vizualizari

 

Pentru galuste, m-am inspirat de la Jamila.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (de tara)
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • 1 bucata praz
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 ardei
  • Galuste
  • 1 ou
  • 60 g gris
  • un praf de sare
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura apa
  • 1 varf cutit praf de copt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui:

Carnea de pui o spalam bine, dupa care o punem in apa cu sare la fiert, spumam de cate ori este nevoie, dupa care adaugam legumele (curatate,spalate si taiate in bucati).

Lasam sa fiarba la foc potrivit, dupa ce au fiert legumele, se scot impreuna cu carnea si se strecoara supa.

Punem o oala cu apa cu sare la fiert. Intr-un bol, batem oul cu  sare, adaugam apa si uleiul, amestecam bine, dupa care adaugam grisul in ploaie pana obtinem consistenta unei smantani groase; la final adaugam praful de copt. Lasam 10 min deoparte sa se odihneasca, dupa care se formeaza galustele si se pun in apa care fierbe.

Se lasa sa fiarba 10 min, dupa care se adauga 1 pahar de apa rece, se mai lasa sa fiarba 5 min.

Se scot galustele pe un platou, dupa care le adaugam in supa strecurata; la final adaugam patrunjel verde si condimente dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba dulce de pasare