Ciorba de miel reteta

de MotanLaOale in Ciorbe, 6 Mai 2013 | 8588 vizualizari

 

La cumparare de miel am primit si capul asa ca am fost nevoit sa fac si ciorba. Este foarte buna!
Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne si oase de miel pentru ciorba
  • 2 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 3 legaturi ceapa verde
  • burs
  • 2 galbenusuri
  • 4 linguri smantana
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta:

Carnea se curata, se spala bine si se pune la fiert.


Dupa primul clocot se schimba apa si se fiarbe inca 30-35 minute.


Cand este facuta carnea se scoate separat.


Zarzavatul se curata, se toaca si se caleste 3-4 minute in ulei, intr-o oala,


Se pune vegeta, piper.


Se adauga zeama in care a fiert carnea si se fierbe 20-25 minute.


Cand legumele sunt fierte se adauga carnea, bors dupa gust si se mai fierbe 10 minute.


Se adauga verdeata tocata, se gusta de sare si acru, se mai da un clocot si se opreste focul.


Dupa 2-3 minute se amesteca galbenusurile cu smantana si cu 2-3 polonice de ciorba fierbinte si se toarna in oala.


Se amesteca bine si este gata.


Se serveste fierbinte cu ceapa sau usturoi verde.


Pofta Buna!


 

TIPS-URI

1

Se pot pune si taitei de casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

28.11.2013, 20:52

sebirizescu 1

19.04.2014, 11:13

MotanLaOale 1

19.04.2014, 12:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta