Ciorba de miel reteta

de MotanLaOale in Ciorbe, 6 Mai 2013 | 14783 vizualizari

 

La cumparare de miel am primit si capul asa ca am fost nevoit sa fac si ciorba. Este foarte buna!
Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne si oase de miel pentru ciorba
  • 2 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 3 legaturi ceapa verde
  • burs
  • 2 galbenusuri
  • 4 linguri smantana
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta:

Carnea se curata, se spala bine si se pune la fiert.

Dupa primul clocot se schimba apa si se fiarbe inca 30-35 minute.

Cand este facuta carnea se scoate separat.

Zarzavatul se curata, se toaca si se caleste 3-4 minute in ulei, intr-o oala,

Se pune vegeta, piper.

Se adauga zeama in care a fiert carnea si se fierbe 20-25 minute.

Cand legumele sunt fierte se adauga carnea, bors dupa gust si se mai fierbe 10 minute.

Se adauga verdeata tocata, se gusta de sare si acru, se mai da un clocot si se opreste focul.

Dupa 2-3 minute se amesteca galbenusurile cu smantana si cu 2-3 polonice de ciorba fierbinte si se toarna in oala.

Se amesteca bine si este gata.

Se serveste fierbinte cu ceapa sau usturoi verde.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot pune si taitei de casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de pui