Ciorba de miel reteta cu spanac

de mihaelar63 in Ciorbe, 7 Iun 2013 | 4952 vizualizari

 

Desi materia prima principala, adica capul de miel arata ca in filmele de groaza, gustul este deosebit de bun la ciorbitza asta.

Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 cap de miel
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 morcovi
  • 4 fire usturoi verde
  • 4 linguri orez
  • tarhon vede
  • patrunjel
  • 1 ardei iute
  • 1 mana spanac verde
  • 50 ml ulei
  • 50 ml otet
  • 200 ml smantana
  • zeama lamaie [optional ]
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta cu spanac:

Capul de miel se curata si se spala foarte bine . Se pune la fiert in apa cu otet si sarata .Cand acesta este fiert se scoate din oala , se lasa la racit si se desface usor de bucatile carnoase si creier .


Legumele se curata , se spala si se feliaza .


Trageti in ulei usor ceapa , morcovul , ardeiul si patrunjelul .


Adaugati apa in care a fiert mielul si orezul .


Dupa ce acestea sunt patrunse adaugati toate verdeturile si ardeiul iute taiate marunt.


Puneti smantana pe care in prealabil ati ,, desfacut-o'' cu zeama calda .


Cine doreste mai acra poate adauga zeama de lamie .


Serviti ciorba fierbinte , punand in fiecare farfurie carne si creier de miel .

 

TIPS-URI

1

Se poate prepara si cu alte parti de carne de miel .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Anett 1

07.06.2013, 17:23

Rocsi 1

07.06.2013, 21:06

mena29 1

08.06.2013, 08:40

Tare buna,fac si eu insa numai de Paste

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă ciobănească de miel