Ciorba de miel reteta cu spanac

de mihaelar63 in Ciorbe, 7 Iun 2013 | 7437 vizualizari

 

Desi materia prima principala, adica capul de miel arata ca in filmele de groaza, gustul este deosebit de bun la ciorbitza asta.

Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 cap de miel
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 morcovi
  • 4 fire usturoi verde
  • 4 linguri orez
  • tarhon vede
  • patrunjel
  • 1 ardei iute
  • 1 mana spanac verde
  • 50 ml ulei
  • 50 ml otet
  • 200 ml smantana
  • zeama lamaie [optional ]
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta cu spanac:

Capul de miel se curata si se spala foarte bine . Se pune la fiert in apa cu otet si sarata .Cand acesta este fiert se scoate din oala , se lasa la racit si se desface usor de bucatile carnoase si creier .

Legumele se curata , se spala si se feliaza .

Trageti in ulei usor ceapa , morcovul , ardeiul si patrunjelul .

Adaugati apa in care a fiert mielul si orezul .

Dupa ce acestea sunt patrunse adaugati toate verdeturile si ardeiul iute taiate marunt.

Puneti smantana pe care in prealabil ati ,, desfacut-o'' cu zeama calda .

Cine doreste mai acra poate adauga zeama de lamie .

Serviti ciorba fierbinte , punand in fiecare farfurie carne si creier de miel .

TIPS-URI

1

Se poate prepara si cu alte parti de carne de miel .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta cu tarhon