Ciorba de perisoare

de izulika in Supe/Ciorbe, 17 Aug 2010 | 5709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mijlocii
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 telina mica
  • 1 morcov potrivit
  • 1 cartof
  • 1 legatura partunjel verde sau leustean
  • 1 varf de lingurita piper
  • 1 lingura delicat
  • bors la plic sau la sticla
  • 1 lingura orez
  • 3 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 70 g pasta tomate

Pentru perisoare avem nevoie de:

  • 300 grame de carne mix (porc si vita)
  • 1 lingura cimbru
  • 1 varf de lingurita piper
  • 1 lingura gris
  • 1 ou
  • 1 lingurita ulei
  • 2-3 lingurite delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Intr-o oala se pune apa la fiert


intre timp legumele se spala,si se curata apoi ardeii se toaca cubulete mici, ceapa se toaca marunt, telina,morcovul,cartoful,rosiile se rad pe razatoarea mare si se pun peste apa la fiert.


Intre timp carnea si condimentele se amesteca bine iar dupa ce legumele sunt fierte se formeaza perisoare umezind mana cu ulei si otet pentru a nu se farama la fiert.


Se adauga si perisoarele si se lasa sa fiarba la foc mic,adunand spuma din cand in cand,


dupa ce perisoarele au fiert se adauga pasta de tomate si orezul.


Cand orezul este fiert se adauga bors,delicat,piper dupa gust.


Apoi se toaca usturoiul marunt si se adauga in ciorba lasand sa mai dea cateva clocote, la sfarsit se inchide focul si se adauga patrunjel tocat marunt si/sau leustean.

 

TIPS-URI

1

se poate servi cu smantana si ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

yafa 1

18.08.2010, 16:04

Ce bunatate de ciorbita, a mai ramas un strop si pentru mine?

izulika 1

18.08.2010, 23:26

a ramas serveste eu dau ciorba tu aduci ardeiul iute

Bucataras Medi 1

19.08.2010, 08:05

ce bine arata si ce buna trebuie sa fie........mmm.............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu zeama de varza