Ciorba de perisoare

de sandytza in Ciorbe, 9 Iun 2009 | 5672 vizualizari

 

O ciorbita delicioasa ...

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mica
  • 2 carnaciori
  • 2 morcovi
  • 2 linguri smantana
  • 2 cani lapte
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura ulei
  • sare,
  • piper
  • 1 frunza de dafin
  • 1 cub de vegeta
  • patrunjel
  • Pentru perisoare
  • 250 gr carne tocata
  • 60 gr orez
  • 50 gr paine
  • 1 ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se pun la fiert: morcovii, ceapa si canrnacirii.


Se prepara perisoarele. Intr-un bol se pune carnea tocata , painea inmuiata in lapte si apoi stoarsa, oul, orezul sare si piper.


Se amesteca bine si se fac bilute.


Cand fierbe apa se pun in oala si se lasa la fiert 15-20 minute la foc potrivit.
Separat se face rantasul . Se pune intr-o tigaie o lingura de ule si o lingura de faina. se amesteca bine si cand incepe sa se rumenesca se adauga laptele si smantana.


Cand perisoarele s-au fiert se adauga rantasul , frunza de dafin, cubul de vegeta , se lasa sa fiarba 2-3 minute , se potriveste de sare si piper iar in ultimul clocot se pune patrunjel tocat.



P.S. Ciorba a iesit un pic rosie pentru ca , carnatul ce il folosesc eu are boia ca asa fac spaniolii carnatul. Acum la alegerea fiecaruia poate pune in loc de boiaua din carnat , o lingurita de boia amestecata cu o lingurita de ulei sau un pic de pasta de rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte basarabene (foioase) de post, cu cartofi, ceapă verde și mărar

de RODIMUR 5

ieri la 22:53

Mamaliguta cu busuioc si parmezan preparata la wok

ieri la 21:36

Mancare de cartofi cu afumatura de porc la multicooker crock pot express

de Adi 4

ieri la 20:41

Tort de post Excelent

de RODIMUR 5

ieri la 17:23

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu afumatura - luscos