Ciorba de perisoare

de Zamfira in Ciorbe, 15 Apr 2012 | 1457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 telina
  • radacina patrunjel
  • 2-3 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 gulie
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • bulion
  • otet sau bors
  • leustean si patrunjel verde
  • smantana

Perisoare:

  • 700 gr. carne tocata de pui
  • 1 ou
  • 150 gr. orez
  • 1 ceapa mare
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Curatam legumele si le punem la fiert in apa cu putina sare. Adaugam de la inceput bulionul si leusteanul.


Pregatim perisoarele: amestecam carnea tocata de pui cu ceapa tocata marunt, oul intreg, orezul spalat, sare si piper.


Dupa 30 minute de fierbere incepem sa adaugam perisoarele. Formam mici bilute din compozitia pregatita. Lasam sa fiarba impreuna cu legumele inca 20 minute. Se poate adauga si o lingura de ulei.


Oprim fierberea ciorbei pentru a adauga otetul (borsul) si smanatana.


Am adaugat 4 linguri de otet. La smanatana (400 gr.) am adaugat putina faina (2 linguri) am amestecat si am adaugat putina ciorba fierbinte si abia apoi am adaugat totul in ciorba. In final adaugam patrunjel verde tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

15.04.2012, 13:42

Imi place!

Lau 1

15.04.2012, 16:39

place

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 11:28

buna ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de perisoare