Ciorba de perisoare

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 1 Feb 2010 | 2288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei  gras
  • 2 rosii
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 lingura si jum  de bors maggi(sau 250 ml bors)
  • pasta si bulion
  • perisoare:
  • 500g carne tocata
  • 3 linguri orez
  • 1 ou
  • delikat  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se da morcovul si ceapa  pe razatoarea mare,se calesc in putin ulei si apoi se adauga apa si se pune la fiert.Intre timp facem perisoarele:amestecam carnea cu orezul,oul si delikatul si formam perisoarele.Cand ciorba adat intr-un clocat reducem flacara si punem perisoarele cu grija in oala,iar apoi marim flacara,adaugam ardeiul si rosiile si lasam sa fiarba.

Dupa aprox. 1 h incercati perisoarele si daca sunt fierte adaugati borsul si pasta si mai lasati putin sa fiarba!servim cu patrunjel tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Ligia Bxl 1

09.02.2011, 11:02

adry88 1

07.07.2011, 11:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

7630 puncte

Rocsi

7550 puncte

anca_rm

7200 puncte

oanapl

6290 puncte

Valclaudia

6150 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!