Ciorba de perisoare

de Oana in Ciorbe, 3 Mai 2009 | 23469 vizualizari

COMENTARII (11)

Oana 1

06.05.2009, 11:35

Bella, eu fac intr-o oala mare...sa zic 4 l de apa
Masor si revin

Oana 1

06.05.2009, 13:16

Am zis bine , intra 4 l de apa in oala mea, apoi mai scade la fiert si cand se completeaza cu borsul si sucul de rosii iese oala plina
Dar merg si 3 l de apa la fiert si iese cam trei sferturi...

Oana 1

07.05.2009, 12:47

Multumesc Bella
Merg si cartofi! Si mie imi place ciorbele cu cartofi! Si mai merge pus la fiert un rasol de vitel sau porc, depinde carnea pentru perisoare de care e

Oana 1

07.05.2009, 12:47

Aa, poti acri cu zeama de varza

sandytza 1

16.06.2009, 12:59

Foarte bine arata ciorbita ta . Im place. Apropo pentru cine nu are bors lichid, sunt plicuri de cumparat de la de oetker de bors s sunt foarte bune. Eu ala il folosec iar daca nici de ala nu am , pun lamaie.

gulia 1

29.12.2011, 18:09

salut !
pare tare buna ciorba ta;eu pun in ea si o bucata de os cu ceva carne pe el, exact cum ai spus tu si o inacresc cu zeama de varza; anul acesta am o zeama de varza .... nebunie,nu altceva !cartofi pun si eu pentru ca fata mea (8 ani si un pic)e cam paralela cu painea!
la vara vreau sa incerc o ciorba de perisoare de vara, cu perisoare din ciuperci si multe legume proaspete !! abia astept
pana la vara - SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU CU BUCURII

Oana 1

31.12.2011, 12:52

Multumesc si La multi ani, Un An nou Fericit!

babi5 1

12.12.2014, 20:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu zeama de varza