Ciorba de perisoare

de Carmen_Ana in Ciorbe, 12 Mai 2014 | 3320 vizualizari

 

Reteta propusa in concursul Philips Multicooker by Paula (fr3ya20) : http://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-perisoare-60136.html

 

INGREDIENTE

  • pentru perisoare:
  • 400 gr carne porc tocata
  • 3 linguri orez (spalat si scurs)
  • 1 ou
  • o ceapa tocata marunt
  • 1/2 lingurita sare
  • un praf de piper macinat
  • marar (patrunjel) tocat fin
  • pentru ciorba:
  • un morcov ras
  • 2 fire ceapa verde taiate julienne
  • un ardei gras rosu taiat cubulete
  • 400 g rosii tocate (conserva)
  • o lingura de orez (spalat si scurs)
  • doua linguri ulei
  • leustean verde tocat marunt
  • 2 l apa
  • 0,5 l bors
  • sare dupa gust
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Am adaugat in oala de teflon uleiul si legumele tocate: morcovul,ceapa verde,ardeiul gras.

Deasupra lor am turnat usor apa.

Am apasat butonul MENU si am selectat programul STEW,apoi am apasat butonul COOKING TIME si am selectat 30 min .

Am apasat butonul START si am lasat sa fiarba cca 20 min.

In acest timp am pregatit perisoarele,omogenizand ingredientele bine.

Cu mana usor umezita de apa ,am format perisoarele rotunde de marimea unor nuci, pe care le-am asezat pe un platou pana la momentul fierberii.

Dupa cele 20 min am adaugat, una cate una, perisoarele si lingura cu orez in oala,am amestecat usor si am apasat butonul COOKING TIME, selectand 30 min.

In aceste 30 de minute,am dat gust cu sare ,iar din 10 in 10 min,am adaugat pe rand rosiile tocate, borsul si leusteanul .

Dupa finalizarea programului ,aparatul Multicooker  a trecut automat pe KEEP WARM,insa dupa cateva minute l-am deconectat pentru a savura delicioasa ciorba ! 

 

 

 

 

 

TIPS-URI

1

retete gatite la Multicooker Philips

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare