Ciorba de perisoare

de Carmen_Ana in Ciorbe, 12 Mai 2014 | 1280 vizualizari

 

Reteta propusa in concursul Philips Multicooker by Paula (fr3ya20) : http://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-perisoare-60136.html

 

INGREDIENTE

  • pentru perisoare:
  • 400 gr carne porc tocata
  • 3 linguri orez (spalat si scurs)
  • 1 ou
  • o ceapa tocata marunt
  • 1/2 lingurita sare
  • un praf de piper macinat
  • marar (patrunjel) tocat fin
  • pentru ciorba:
  • un morcov ras
  • 2 fire ceapa verde taiate julienne
  • un ardei gras rosu taiat cubulete
  • 400 g rosii tocate (conserva)
  • o lingura de orez (spalat si scurs)
  • doua linguri ulei
  • leustean verde tocat marunt
  • 2 l apa
  • 0,5 l bors
  • sare dupa gust
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Am adaugat in oala de teflon uleiul si legumele tocate: morcovul,ceapa verde,ardeiul gras.


Deasupra lor am turnat usor apa.


Am apasat butonul MENU si am selectat programul STEW,apoi am apasat butonul COOKING TIME si am selectat 30 min .


Am apasat butonul START si am lasat sa fiarba cca 20 min.


In acest timp am pregatit perisoarele,omogenizand ingredientele bine.


Cu mana usor umezita de apa ,am format perisoarele rotunde de marimea unor nuci, pe care le-am asezat pe un platou pana la momentul fierberii.


Dupa cele 20 min am adaugat, una cate una, perisoarele si lingura cu orez in oala,am amestecat usor si am apasat butonul COOKING TIME, selectand 30 min.


In aceste 30 de minute,am dat gust cu sare ,iar din 10 in 10 min,am adaugat pe rand rosiile tocate, borsul si leusteanul .


Dupa finalizarea programului ,aparatul Multicooker a trecut automat pe KEEP WARM,insa dupa cateva minute l-am deconectat pentru a savura delicioasa ciorba !






 

TIPS-URI

1

retete gatite la Multicooker Philips

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

12.05.2014, 20:50

Rocsi 1

12.05.2014, 21:08

O ciorba super delicioasa

Panacris 1

20.05.2014, 19:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Ciorba rapida de perisoare cu verdeata