Ciorba de perisoare

de robert_badica in Ciorbe, 2 Dec 2014 | 1854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina telina
  • 1 conserva rosii
  • 300 gr. carne tocata
  • 3 lg. orez fiert
  • ulei de floarea soarelui
  • sare,piper
  • cimbru,patrunjel
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Spalati si curatati toate legumele.Ceapa si ardei ii pui intr-o cratita,dupa care pui telina,si pastarnacul tocate marunt.Separat pui o jumatate de ceapa tocata marunt,si rosiile din conserva,si lasi pe foc 3 minute.Apoi adaugi amestecul lichid peste legumele tocate.Le pui la fiert 30 de minute,de cand a inceput sa fiarba.


Separat,amesteci oul,orezul,carnea,sarea,si piperul,cel mai bine cu mana.Apoi formezi niste bilute,dupa cum doriti sa fie.In supa fiarta 30 de minute,adaugati bors,si sare dupa gust.Adaugati perisoarele,si le fierbeti 10-15 minute.


Toaca in timpul acesta o jumatate de ceapa,si patrunjel.Adaugati in ciorba ceapa tocata,patrunjelul si cimbrul.Amestecati si opriti focul.Se serveste calda!


 

TIPS-URI

1

Eu nu am adaugat toata conserva de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Constelatialeu 1

02.12.2014, 19:41

Ce baiat vrednic

Corinuta 1

02.12.2014, 22:28

esti un harnicut!

Rocsi 1

03.12.2014, 22:51

Una din ciorbele mele preferate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu varza de Bruxelles