Ciorba de perisoare

de Anamaria Cook in Ciorbe, 28 Mar 2012 | 1576 vizualizari

 

Este una din preferatele mele, desi sunt putin cam departe de Romania nu pot rezista fara o ciorbita buna.

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de vita tocata
  • un ou
  • 2 cepe
  • un morcov
  • un manunchi de pastai
  • 2 felii paine inmuiate in lapte
  • 5 linguri orez
  • 1 cartof
  • o lingura bors magic
  • o lingura pasta tomate
  • o lingura leustean uscat(puteti folosi si leustean verde)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Puneti la fiert cartoful taiat cuburi, morcovul rondele, fasolea verde taiata fasii si o ceapa tocata marunt(eu am pus ceapa taiata pe jumate si un fir de ceapa verde taiat).


Pentru a prepara perisoarele puneti carnea tocata intr-un vas incapator peste care adaugati oul, cealalta ceapa tocata cat de marunt puteti (eu nu am rezistat sa nu pun si un fir de ceapa verde), feliile de paine scurse de lapte, orezul spalat si scurs si un praf de sare si piper apoi amestecati totul bine.


Dupa ce ati amestecat toate ingredientele, luati carne cat incape intr-o lingura dati-o prin faina si formati perisoarele. Apoi punetiile deoparte pe o folie de aluminiu.


Cand ati terminat toata carnea, punetile perisoarele in oala una cate una si lasati sa fiarba la foc mic, potriviti de sare si acoperiti oala.


Cand perisoarele s-au fiert adaugati pasta de tomate si borsul, lasati sa mai fiarba 10-15 minute.


La final adaugati leusteanul, mai lasati pe foc 2-3 minute.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

deyutzky 1

29.03.2012, 00:50

preferata mea ciorba de perisoare foarte buna

MIUTA 1

29.03.2012, 14:23

Foarte buna

Zamfira 1

30.03.2012, 22:48

ciorba nr.1!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare