Ciorba de perisoare

de Gicuta69 in Ciorbe, 11 Mai 2015 | 5032 vizualizari

 

Ciorba de perisoare este preferata noastra.

 

INGREDIENTE

1/2 kg carne tocata (porc si vita)

o ceapa

1/2 buc. ardei capia

1/2 buc. ardei gras verde

1 morcov

200 g rosii la borcan sau suc de rosii (eu am avut facute in casa)

o telina mica

3 linguri orez

un ou

1 litru bors

1 legatura leustean.

1/2 legatura de patrunjel cimbru uscat (o jumatate de lingurita)

sare

piper

Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Spalam legumele, le curatam si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala la fiert cu 3 litri de apa si un praf de sare.


Peste carnea tocata adaugam oul, jumatatea din cantitatea de cimbru, patrunjelul tocat marunt, sare si piper. Omogenizam bine si apoi cu mainile umezite in apa, formam perisoare si le asezam pe un platou. Cand legumele au fiert pe jumatate adaugam perisoarele si orezul spalat, si lasam sa fiarba la foc mic, acoperite cu capac. Asezonam cu sare si piper, punem si restul de cimbru.


Borsul il fierbem separat si cand au fiert perisoarele il adaugam in oala, si mai lasam sa dea cateva clocote. Stingem focul si presaram leusteanul tocat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

dantes 1

12.05.2015, 11:58

buna!

tarasmariana 1

13.05.2015, 01:20

Andra_Constantinescu 1

14.05.2015, 18:24

Foarte buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare in stil asiatic

de xana 5

ieri la 23:29

Tort de biscuiti si ciocolata

de RuxyRux 9

ieri la 21:53

Briose aperitiv cu sunca si ardei

ieri la 21:20

Tort cu nucă, ness şi ciocolată albă

de ancutsa 5

ieri la 21:02

Dulceață de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 17:55

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu taitei (by Madi)