Ciorba de perisoare a la grec

de madi_marin in Ciorbe, 25 Aug 2014 | 26075 vizualizari

COMENTARII (35)

deutzica 1

27.08.2014, 22:43

Nu e nevoie sa se tina cont de observatiile mele dar banuiesc totusi ca ele nu sunt deloc gresite. Am spus ca eu as prepara-o altfel deoarece credeam ca aici avem voie sa impartasim altora propriile cunostinte si experiente, nicidecum sa dam lectii. Da, am si eu reteta mea de ciorba de perisoare, urmeaza sa o public aici dar nu ma voi sifona nicicum daca cineva imi va aduce critici intemeiate. Dimpotriva, poate mai am si eu ceva de invatat de la altii, nimeni nu s-a nascut savant!

diaconta 1

27.08.2014, 22:54

Corect si asta.Eu inteleg altceva din asta "Reteta se poate rescrie, tinand cont de observatii."

deutzica 1

27.08.2014, 22:58

Dia, ma bucur si-ti multumesc ca m-ai inteles!

Merisor 1

28.08.2014, 07:09

Deutzica, dupa cum a spus si Dia, noi aici prezentam retetele exact asa cum le preparam noi, nu trebuie sa fie neaparat un tipar anume.
Fiecare se poate inspira de undeva, dar adapteaza retetele dupa propriile gusturi.
Faptul ca aceasta reteta nu este asa cum o stii tu, nu inseamna ca trebuie rescrisa
Poti prezenta si tu reteta ta, dar nu ii poti cere nimanui sa rescrie retele......
In alta ordine de idei, bine ai venit pe la noi si asteptam cu interes retetele tale!
O sa vezi ca nimeni de aici nu iti va spune sa le rescrii, pentru ca gusturile sunt diferite de la persoana la persoana

MotanLaOale 1

28.08.2014, 12:25

madi_marin 1

28.08.2014, 19:03

fetelor, multumesc ca ati dat explicatiile necesare Nu de alta, dar azi sunt in toane bune, ca altfel...fetei asteia ii bagam undeva ,,reteta rescrisa dupa observatiile ei,,

madi_marin 1

28.08.2014, 19:04

inca ceva...eu nu pun niciodata ou in perisoare si dupa cum se vede si in poza...nu s-au desfacut deloc...

madi_marin 1

28.08.2014, 19:10

deutzica asta e ,,zero,, la toate capitolele asteptam retete de top de la ea...ce sa zic....

deutzica 1

29.08.2014, 22:53

Credeam ca acesta e un site serios, unde se poate discuta fara sa se aduca jigniri din cele mai urate, (autoarea declara ca sunt "zero" la toate capitolele si ca mi-ar baga undeva reteta!)
Madi-marin, ramai cu bine si poate voi reveni, daca vei gasi de cuviinta sa-ti mai cizelezi un pic limbajul de maidan!

Si nu pot, inainte de a te parasi definitiv, sa nu apreciez cat de multa dreptate ai avut cand ai afirmat ca intentionezi sa bagi "undeva" aceasta reteta care-ti apartine. Cam atata si merita!

-Licurici- 1

23.06.2015, 08:30

Mi se pare foarte interesanta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare