Ciorba de perisoare cu carne de vita

de deea2686 in Ciorbe, 21 Apr 2015 | 899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne vita bucatele
  • 1 ceapa
  • 1 mina zarzavat de la borcan
  • bors de acrit
  • sare
  • piper
  • verdeata tocata marunt(patrunjel,marar si leustean)
  • fidea
  • 2 linguri bulion
  • Pt perisoare:
  • 3oo gr carne tocata vita
  • 3 linguri orez
  • patrunjel tocat fin
  • 2 oua
  • 2 linguri gris
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu carne de vita:

Se spala carnea de vita si se pune la fiert cu apa pina fierbe.Se adauga zarzavatul si ceapa tocata si se lasa pana fierb.Apoi se adauga perisoarele(se amesteca toate ingredientele si se fac bilute mici),fideaua,bulionul si se lasa la fiert pina sunt toate fierte.La urma se potriveste de acru,sare si piper.Se adauga si verdeturile.Se serveste cu ardel iute si cu smintina.Pofta buna !!! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

tarasmariana 1

22.04.2015, 08:23

dantes 1

22.04.2015, 09:01

Buna!

deea2686 1

22.04.2015, 13:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc