Ciorba de perisoare cu costita afumata

de MIUTA in Ciorbe, 21 Noi 2010 | 8463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc tocata
  • 300 g costita afumata
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 100g orez
  • pasta de ardei
  • zarzavat pentru ciorba(telina,patrunjel,pastranac radacina)
  • ulei
  • sare,piper
  • patrunjel si leustean verde
  • 500ml smantana
  • sucul de la o lamaie
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu costita afumata:

Se caleste in ulei morcovul dat pe razatoare, se adauga ceapa tocata fin, 2 linguri pasta de ardei si zarzavatul tocat cubulete


se pune costita taiata tot cubulete si la sfarsit se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba pana cand costita e aproape fiarta.


Intre timp se pregatesc perisoarele din carnea tocata,orezul,2 oua,sare si piper.Se fac perisoare,se pun in ciorba,se condimenteaza ciorba si cand sunt aproape fierte se adauga sucul de lamaie.Se mai dau cateva clocote dupa care se adauga smantana in care s-a pus treptat ciorba calduta si pe urma patrunjel si leustean tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Gurmanzii 1

21.11.2010, 21:12

nadina73 1

22.11.2010, 10:48

vreausuper buna trebuie sa fie

Cris2711 1

09.02.2011, 18:32

ce bunaaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec