Ciorba de perisoare cu costita afumata

de MIUTA in Ciorbe, 21 Noi 2010 | 9434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc tocata
  • 300 g costita afumata
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 100g orez
  • pasta de ardei
  • zarzavat pentru ciorba(telina,patrunjel,pastranac radacina)
  • ulei
  • sare,piper
  • patrunjel si leustean verde
  • 500ml smantana
  • sucul de la o lamaie
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu costita afumata:

Se caleste in ulei morcovul dat pe razatoare, se adauga ceapa tocata fin, 2 linguri pasta de ardei si zarzavatul tocat cubulete


se pune costita taiata tot cubulete si la sfarsit se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba pana cand costita e aproape fiarta.


Intre timp se pregatesc perisoarele din carnea tocata,orezul,2 oua,sare si piper.Se fac perisoare,se pun in ciorba,se condimenteaza ciorba si cand sunt aproape fierte se adauga sucul de lamaie.Se mai dau cateva clocote dupa care se adauga smantana in care s-a pus treptat ciorba calduta si pe urma patrunjel si leustean tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Gurmanzii 1

21.11.2010, 21:12

nadina73 1

22.11.2010, 10:48

vreausuper buna trebuie sa fie

Cris2711 1

09.02.2011, 18:32

ce bunaaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de perisoare cu amestec de legume