Ciorba de perisoare cu costita afumata

de MIUTA in Ciorbe, 21 Noi 2010 | 18003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc tocata
  • 300 g costita afumata
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 100g orez
  • pasta de ardei
  • zarzavat pentru ciorba(telina,patrunjel,pastranac radacina)
  • ulei
  • sare,piper
  • patrunjel si leustean verde
  • 500ml smantana
  • sucul de la o lamaie
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu costita afumata:

Se caleste in ulei morcovul dat pe razatoare, se adauga ceapa tocata fin, 2 linguri pasta de ardei si zarzavatul tocat cubulete

se pune costita taiata tot cubulete si la sfarsit se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba pana cand costita e aproape fiarta.

Intre timp se pregatesc perisoarele din carnea tocata,orezul,2 oua,sare si piper.Se fac perisoare,se pun in ciorba,se condimenteaza ciorba si cand sunt aproape fierte se adauga sucul de lamaie.Se mai dau cateva clocote dupa care se adauga smantana in care s-a pus treptat ciorba calduta si pe urma patrunjel si leustean tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

Reteta de pizza cu margini umplute (din nou, alt aluat)

pe 16.09 la 21:41

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu paste