Ciorba de loboda si stevie

de Oana in Ciorbe, 13 Mai 2009 | 18014 vizualizari

 

Este o ciorba foarte usor de facut si foarte bunaaa!

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • o jumatate de telina
  • un ardei gras
  • o legatura ceapa verde
  • 2 cartofi
  • 3 linguri cu orez
  • 4 legaturi de loboda
  • 3 legaturi de stevie
  • 1 l de bors
  • o cutie de 400 g rosii in bulion
  • o legatura leustean verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda si stevie:

Intr-o oala mare se pun la fiert 4 l de apa. Se adauga legumele curatate si taiate cubulete. Stevia si loboda se spala bine, se curata (la stevie trebuie indepartata nervura groasa din mijloc), apoi se oparesc cu apa fierbinte. Se lasa putin in apa sa se inmoaie, apoi se scurg si se toaca marunt.

Cand legumele sunt aproape fierte, se pune orezul spalat si se mai lasa putin la fiert. Se adauga apoi borsul proaspat (eu il fac in casa) si rosiile tocate marunt. Dupa ce fierb si ele bine se opreste focul si se adauga leusteanul tocat foarte fin.

Ciorbita asta o facusem de post, dar merge dreasa cu zdrente de ou si smantana :)

Ah..am uitat sa fac o poza cu ciorbita in strachina... :)))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda si stevie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (2)

Bucataras 1

19.05.2009, 21:39

Luciana, pentru o reteta postata pe bucataras.ro iti trimit eu o punguta cu astfel de plante oriunde te-ai afla. batem palma?

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu afumatura