Ciorba alba de pui

de MyFancyCake in Ciorbe, 30 Ian 2012 | 1963 vizualizari

 

Aceasta ciorba de pui este mai putin obisnuita si nu am intalnit-o prea des pana acum. Reteta o am de la bunica mea si este mai mult o supa de pui acrita cu bors. Este foarte buna si va sfatuiesc sa o incercati.

 

INGREDIENTE

  • pui dupa placere (aripioare, pulpe, spate sau ce va place voua),
  • zarzavat de supa: 3 morcovi, 1 patrunjel, 1 pastarnac, 1 ceapa, 3-4 felii de telina, 
  • 1 legatura de leustean,
  • sare,
  • 1/2 lingurita de zahar,
  • 1 cana de bors,
  • taietei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba alba de pui:

Curatam zarzavatul si il punem la fiert impreuna cu cateva fire de leustean. Cand legumele sunt fierte pe jumatate adaugam puiul si sarea. Cand sunt fierte legumele si carnea strecuram supa.


In supa obtinuta punem carnea si cateva bucati de morcov (daca va plac), borsul si o punem din nou pe foc. Daca va place mai acrisoara puteti sa mai adaugati bors. Nu uitati sa adaugati si o jumatate de lingurita de zahar. Aceasta va sublinia mai bine aroma borsului.


Dam un clocot, apoi adaugam taietei si mai lasam la fiert 2-3 minute.


Stingem focul si punem restul de leustean tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba alba de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

Fierbator Style Black

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (8)

Ubulika 1

31.01.2012, 09:25

gaby_gabytza 1

31.01.2012, 11:56

Bun bun

Lau 1

31.01.2012, 14:13

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu taitei de casa