Ciorbita de fasole cu cimbru

de jolygina in Ciorbe, 28 Sep 2010 | 7713 vizualizari

 

o combinatie a mea,stiu ca se pune tarhon dar am descoperit ceva gustos

 

INGREDIENTE

  • 300g fasole uscata alba
  • 2 cepe
  • 4 litri apa
  • 2 morcovi
  • o lingura bulion
  • sare ,piper
  • cimbru
  • 2 feli de telina
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de fasole cu cimbru:

Punem fasolea la inmuiat de seara ( ca sa nu ne doara burtica de la ea),

Intr-o oala punem fasolea la fiert cu apa ,dupa ce a fiert 20-30 min adaugam legumele care au fost taiate rondele, cubulete dupa placul fiecarei gospodine

Lasam sa fiarba bine pana ce bobul de fasole se poate sfarama cu degetul ,dupa ce a fiert adaugam sarea,piperul ,usturoiul pisat ,si lingura de bulion ,mai lasam sa fiarba 10 -15 min dupa care adaugam si cimbrul

pofta mare !!(merge cu ceapa verde)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de fasole cu cimbru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Laly 1

29.09.2010, 09:04

Vreau si eu un castronel cu ciorbita

jolygina 1

29.09.2010, 10:32

ina eu sunt din banat de loc dar de 10 ani stau in bucuresti si aici am vz ca ,gospodinele pun tarhon in ciorbita de fasolica ,fac multe ciorbite cu bors ,eu stiind de la mama mea ca ea acreste ciorbita ba cu zeama de varza ,sau otet sau lamaie

jolygina 1

29.09.2010, 10:38

si ca sa ma laud putin acum ma suna si mama mea sa ma intrebe de ale bucatariei,in special la desert ,dar ea face o mancarica de te lingi pe degete ,cat de curand trebuie sa-i iau un aparat foto sa o bagam si pe ea in clubul nostru

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bors de pangasius