Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
o combinatie a mea,stiu ca se pune tarhon dar am descoperit ceva gustos
Punem fasolea la inmuiat de seara ( ca sa nu ne doara burtica de la ea),
Intr-o oala punem fasolea la fiert cu apa ,dupa ce a fiert 20-30 min adaugam legumele care au fost taiate rondele, cubulete dupa placul fiecarei gospodine
Lasam sa fiarba bine pana ce bobul de fasole se poate sfarama cu degetul ,dupa ce a fiert adaugam sarea,piperul ,usturoiul pisat ,si lingura de bulion ,mai lasam sa fiarba 10 -15 min dupa care adaugam si cimbrul
pofta mare !!(merge cu ceapa verde)
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult