Ciorbita de fasole cu cimbru

de jolygina in Ciorbe, 28 Sep 2010 | 3554 vizualizari

 

o combinatie a mea,stiu ca se pune tarhon dar am descoperit ceva gustos

 

INGREDIENTE

  • 300g fasole uscata alba
  • 2 cepe
  • 4 litri apa
  • 2 morcovi
  • o lingura bulion
  • sare ,piper
  • cimbru
  • 2 feli de telina
  • 2 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de fasole cu cimbru:

Punem fasolea la inmuiat de seara ( ca sa nu ne doara burtica de la ea),


Intr-o oala punem fasolea la fiert cu apa ,dupa ce a fiert 20-30 min adaugam legumele care au fost taiate rondele, cubulete dupa placul fiecarei gospodine


Lasam sa fiarba bine pana ce bobul de fasole se poate sfarama cu degetul ,dupa ce a fiert adaugam sarea,piperul ,usturoiul pisat ,si lingura de bulion ,mai lasam sa fiarba 10 -15 min dupa care adaugam si cimbrul


pofta mare !!(merge cu ceapa verde)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de fasole cu cimbru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Laly 1

29.09.2010, 09:04

Vreau si eu un castronel cu ciorbita

jolygina 1

29.09.2010, 10:32

ina eu sunt din banat de loc dar de 10 ani stau in bucuresti si aici am vz ca ,gospodinele pun tarhon in ciorbita de fasolica ,fac multe ciorbite cu bors ,eu stiind de la mama mea ca ea acreste ciorbita ba cu zeama de varza ,sau otet sau lamaie

jolygina 1

29.09.2010, 10:38

si ca sa ma laud putin acum ma suna si mama mea sa ma intrebe de ale bucatariei,in special la desert ,dar ea face o mancarica de te lingi pe degete ,cat de curand trebuie sa-i iau un aparat foto sa o bagam si pe ea in clubul nostru

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan