Ciorba de pui (in Kukta)

de kamy in Ciorbe, 13 Oct 2010 | 4711 vizualizari

 

repede si bun

 

INGREDIENTE

  • spate si aripi de pui
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 4-5 cartofi potriviti
  • 2 oua
  • smantana
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui (in Kukta):

Am spalat bine bucatile de pui.Ceapa,ardeiul si rosiile(decojite)le-am taiam marunt,morcovii si telina le-am dat pe razatoarea mica,cartofii i-am taiat cubulete.Am pus carnea si legumele in Kukta,am adaugat apa rece cat trebuie la ciorba,am pus delikat de pui si otet de pe tarhon,dupa gust.Am inchis cu capacul si am dat-o la foc.


Cand a inceput Kukta... sa fluiere,am dat focul mic,mic si am lasat sa fiarba 3 min.(cu ochii pe ceas) dupa care am stins focul.Am separat albusurile de galbenusuri. Albusul l-am batut cu putina sare iar in galbenus am pus putin otet de la tarhon,o cutie mica de smantana(25% grasime) diluata cu putin lapte si leusteanul taiat marunt. Cand am putut desface capacul de la Kukta,am tranferat ciorba in alta oala,am pus-o pe foc sa dea in clocot,am adaugat albusurile si am oprit focul.Dupa vreo 10 minute am dres ciorba.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

eu nu prea folosesc patrunjel sau pastarnac...imi place telina

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui (in Kukta)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

kamy 1

15.10.2010, 14:35

ionix....nu ai gatit niciodata in kukta?

ionix 1

15.10.2010, 14:36

ba daaaaaaa... dar nu stiam ca se numeste asa... n-am mai auzit denumirea asta pana acum... eu o stiu de oala sub presiune

kamy 1

15.10.2010, 14:42

aha...am inteles...la noi asa ii zice...si mama gatea in ea si chiar orice...si friptura...avea 2...una ptr ciorbe si alta pt felul doi....acum 40 si de ani

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorbita din oase de vita cu legume