Ciorba taraneasca de pui

de camelia75 in Ciorbe, 28 Sep 2013 | 46088 vizualizari

 

Pentru astazi o ciorbita foarte gustoasa pe care o savuram in copilarie la bunici la tara….Bunica punea la ciorbita ce legume avea la indemana si multa verdeta.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui
  • 100 gr patratele Arnos/fidea
  • 1 ceapa
  • 1/2 praz
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1/2 radacina de telina
  • 3 rosii
  • 1 radacina de pastranac
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 buchetel mic de conopida/broccoli
  • 1 legatura patrunjel
  • sare dupa gust
  • 40 ml ulei.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de pui:

Carnea de pui curatata si spalata se pune intr-o oala cu 3,5 l apa rece. Se pune la fiert si se spumuieste cu ajutorul unei spumiere de cate ori este necesar.


Dupa ce a dat in cateva clocote se adauga legumele taiate cubulete ( ceapa, morcov, telina, pastranac,cartof,broccoli,etc ) si se lasa la fiert ~ 15 minute.


Rosiile decojite si taiate cubulete le caliti separat cu uleiul si putina sare,apoi le puneti in oala cu carnea de pui si restul legumelor.

Intr-un litru de apa clocotita fierbeti timp de 2 minute patratelele Arnos/fideaua.Stingeti focul si le mai lasati 3 minute,apoi le treceti printr-un jet de apa rece.


Dupa ce carnea si legumelele au fiert se adauga patratelele Arnos/fideaua, verdeata tocata marunt si sare dupa gust.


Se serveste calda , dupa preferinta cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Irina 1

30.09.2013, 15:49

buna ciorbita!

Bya Ralu 1

02.10.2013, 05:37

ce ciorba buna

Krystyan Trendy 1

01.11.2013, 06:47

buna ciorba

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec