Ciorba de post cu loboda

de ancutsa in Ciorbe, 9 Aug 2016 | 560 vizualizari

 

O alta reteta de ciorba pentru perioada postului, pe care parintii mei o consuma cu placere :)

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe uscate;
  • 1 morcov;
  • 2 rosii;
  • 2-3 linguri zarzavat pentru ciorba;
  • 2 cartofi;
  • 1 legatura loboda;
  • 1 varf de lingurita sare;
  • Optional: 1 varf de lingurita sare de lamaie.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de post cu loboda:

Se calesc legumele intr-o oala incapatoare, in putin ulei incins, astfel: mai intai, ceapa tocata solzisori, cu un varf de lingurita sare (intrucat zarzavatul pus la conservat contine deja sare).


Se adauga morcovul taiat in fasii groase, zarzavatul de casa (legume puse la conservat din toamna: morcovi, ardei, telina si orice alte legume preferati si le folositi de obicei), rosiile decojite si date prin razatoare, apoi cartofii taiati cubulete mari si loboda taiata marunt.



Se umple oala cu apa si se lasa la fiert. Cand este aproape gata, se poate acri cu un varf de lingurita cu sare de lamaie, apoi se mai lasa 2-3 minute. Se ia focul si se presara leustean si patrunjel proaspete si tocate marunt.



Ciorba este gata in aprox 45-50 de minute.




Pofta Buna!



Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:



http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/03/ciorba-de-post-cu-loboda.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post cu loboda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (8)

Xandrinne 1

10.08.2016, 10:05

ancutsa 1

11.08.2016, 10:50

:">

elucubratiiculinare 1

12.08.2016, 16:31

super buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu afumatura