Ciorba de vacuta

de _Alina_ in Ciorbe, 12 Noi 2012 | 2649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.8 kg muschi de vita cu putin os
  • 200 g ardei gras rosu
  • 100 g ardei gras galben
  • 100 g rosii cherry
  • 100 g morcov taiat cubulete + 1 morcov intreg
  • 100 g telina
  • 100 g ceapa taiata cubulete + 1 ceapa intreaga
  • 80 g pastarnac
  • 4.5 l apa calda
  • 800 ml bors acru
  • 1 manuta de paste
  • patrunjel, sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

1. Spalam carnea si o taiem in bucati de 4-5 cm.


2. Punem carnea intr-un vas cu apa rece la fiert. Cand incepe sa fiarba, scurgem apa si spalam carnea din nou pana cand ramane curata.


3. Carnea o punem din nou in oala, iar peste ea turnam cei 4.5 l de apa calda, punem un morcov intreg si o ceapa intreaga curatate si condimentam cu sare.


4. Spalam si taiem legumele in cubulete, iar cand carnea este fiarta dam drumul legumelor si pastelor (puteti renunta la paste, eu pun pentru ca cei mici sunt innebuniti dupa pastele din ciorba).


5. Puneti borsul intr-un alt vas la fiert, iar cand si legumele sunt fierte punem borsul in oala si lasam sa dea un clocot, apoi inchidem.


6. Taiem patrunjelul si-i dam drumul in oala cu ciorba.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

_Alina_ 1

13.11.2012, 10:15

Asa este!

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 13:56

Krystyan Trendy 1

18.11.2013, 10:31

foarte buna ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta