Ciorba de vacuta

de Tabita _ in Supe/Ciorbe, 2 Apr 2020 | 3336 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa, consistenta si savuroasa. Ca la restaurant! Sau poate chiar mai buna. ;)

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne vita
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1/2 telina
  • 1/2 ardei gras
  • 4 cartofi
  • 250 ml sos de rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 maini de taitei
  • patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Carnea se pune la fiert, dupa vreo 20 de minute se spumeaza.
Se lasa sa fiarba in continuare cam 1 ora.
Intre timp se pregaresc legumele. Morcovii, ceapa, telina se curata, se spala si se taie cubulete.
Se adauga in oala si se lasa la fiert in continuare pentru cam 30 de minute.
Se pregatesc cartofii si ardeii. Se curata, se spala. Cartofii se taie cubulete, ardeii se taie cubulete se adauga la ciorba.
Se adsuga condimentele sare, piper, cimbru si sosul de rosii.
Dupa aproximativ 10 minute se adauga taiteii.
Iar la final patrunjelul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi cu smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta