Ciorba de varza cu afumatura

de ela in Ciorbe, 26 Ian 2011 | 7567 vizualizari

 

iar ciorba....:))))

 

INGREDIENTE

  • 1 varza alba,
  • 1 bucata carnati taranesc,
  • 1 ardei gras,
  • 2 morcovi,
  • 1 praz,
  • 1 rosie,
  • 4 cartofi mai mici,
  • 4 linguri orez,
  • 1/2 l bulion de casa,
  • sare,
  • piper,
  • verdeturi italiene,
  • marar, patrunjel,
  • zeama de lamaie sau zeama de varza pt acrit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu afumatura:

Spalam varza si o taiem fasii.O punem intr-un bol si presaram sare deasupra si lasam pana pregatim restul ingredientelor.

Taiem prazul rondele.Curatam ardeiul si il taiem cubulete.Curatam morcovul si il taiem marunt.

Intr-o oala punem legumele in putin ulei,saram si piperam si lasam pe foc 5minute.Taiem carnatul rondele si il punem peste legume si mai lasam 5minute,amestecan din cand in cand.

Completam cu apa si lasam sa fiarba.Curatam cartofii si ii taiem cubulete,ii punem in ciorba.Curatam si rosia de coaja si o adaugam in ciorba.Punem si orezul si lasam sa fiarba 20minute.

Stoarcem varza de apa lasata si o punem in ciorba,adaugam si bulionul si mai lasam sa fiarba 15minute.Mai condimentam daca e cazul.Oprim focul si presaram deasupra patrunjel si marar tocat,verdeturi italiene,dupa gust.Acrim cu ce ne place la fiecare.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lucicos sau ciorba de varza