Ciorba de perisoare cu varza rosie

de Valclaudia in Ciorbe, 30 Noi 2016 | 876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 70 gr orez
  • 1 ceapa mica tocata
  • sare
  • cimbru
  • marar
  • piper dupa gust
  • 4 morcovi
  • 2 cepe medii
  • 1 varza mica rosie
  • 1 ardei rosii
  • 1 ardei gras galben
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel si telina verde proaspat tocate
  • 5 l apa plata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu varza rosie:

Curatam legumele si le spalam sub jet de apa rece.


Ceapa tocata si ardeiul taiat bucati se pun la sotat, in 3 linguri ulei de floarea soarelui.


Adaugam morcovii taiati rondele, varza rosie tocata, punem apa plata, foaia de dafin, bobitele de mustar, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba in jur de 20 minute.


Carnea tocata se amesteca cu oul, orezul, cimbrul, mararul uscat, sare si piper dupa gust.


Formam perisoare de marimea dorita, le punem in ciorba care clocoteste, reducem focul, adaugam si sucul de rosii, lasam sa fiarba pana se ridica perisoarele la suprafata.


Oprim focul, presaram verdeata proaspat tocata, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu varza rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

01.12.2016, 20:21

Nu am mai mancat in combinatie cu varza rosie, dar sunt sigura ca a iesit gustoasa!

noiinbucatarie 1

05.12.2016, 16:24

Hmm!

Panacris 1

09.12.2016, 08:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de peste