Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de LUK in Ciorbe, 3 Ian 2011 | 11925 vizualizari

COMENTARII (18)

La Ancuta 1

03.01.2011, 19:52

sunt prima? Buna ciorba de perisoare. Eu o fac fara smantana

Cris2711 1

03.01.2011, 19:57

Luk ce-mi place ciorbita ta de perisoare

tanyapatap 1

03.01.2011, 20:25

RuxyRux 1

03.01.2011, 21:20

E delicioasaaa!!!!! si arata fix pe gustul meu Luk!

madi_marin 1

03.01.2011, 21:45

mmm...super ciorbita.....o combinatie perfecta.....

MIUTA 1

03.01.2011, 22:14

Foarte buna cu zeama de varza

LUK 1

03.01.2011, 23:42

mersi fetelor...noi in perioada asta tot cu varza murata o acrim...si vara cu bors..de cumparat

MotanLaOale 1

04.01.2011, 09:01

acra deci buna in special dupa sarbatori

LUK 1

04.01.2011, 10:28

da motanlaoale..e buna buna

lilik 1

04.01.2011, 10:33

elena1988 1

04.01.2011, 10:43

immmmmmmmmm ce bine arata, astazi ma apuc sa fac si eu o ciorbita de perisoare ca vrea sotu sa-i fac, o sa incerc reteta ta

vanilla 1

04.01.2011, 11:35

INTERESANTA COMBINATIE!!!

LUK 1

04.01.2011, 12:48

Elena sa stii ca e f buna..important e sa condimentezi bine carnea,astfel intreaga ciorb ava avea aroma buna de usturoi..si cum ziceam..daca nu ai zeama de varza poti sa o acresti cu bors..eu am folosit si de la Knorr..din acela uscat dar la cantitatea asta nu am pus decat o jumatate de lingurita(pe plic scrie sa pui mult mai mult..)..unii o acresc cu zeama de lamaie..e la alegerea fiecaruia.Sper sa ti placa

nadina73 1

05.01.2011, 01:00

divainbucatarie 1

05.01.2011, 10:05

Bucataras Medi 1

05.01.2011, 17:13

Ce-mi plac ciorbele acrite iarna cu zeama de varza...............mmm.

kamy 1

05.01.2011, 17:25

si eu numai cu moare le acresc iarna...cat imi ajunge 5f

Ligia Bxl 1

18.01.2011, 09:33

asta e tare buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba a la grec de pui