Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de madi_marin in Ciorbe, 18 Ian 2011 | 2307 vizualizari

 

E ciorba mea preferata .

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 100 g orez
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • taitei
  • zeama de varza
  • pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • marar proaspat
  • leustean (congelat)
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu zeama de varza:

Ceapa se toaca marunt si se pune in apa la fiert impreuna cu morcovul.


Carnea tocata se amesteca cu orezul spalat si scurs, sare, piper si marar tocat. Se formeaza perisoare care se pun peste legume la fiert. Se mai adauga apa daca e nevoie. La jumatatea fierberii perisoarelor se adauga cartofii taiati in cubulete.


Cand au fiert bine toate se adauga zeama de varza data in clocot , pasta de tomate , pastele, sare si piper si se fac zdrente din oul batut. Se mai fierbe ciorbita cateva minute apoi se stinge focul si se presara leusteanul.


Se serveste fierbinte cu ceapa si iaurt sau smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mena29 1

19.01.2011, 08:45

Ce buna-i ciorbica asta!

MIUTA 1

19.01.2011, 10:35

Foarte buna

Panacris 1

12.03.2011, 10:01

Delicioasa!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de copanele de pui