Ciorba de perisoare cu zeama de varza

de Micutza Luana in Ciorbe, 22 Feb 2014 | 1225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 litri de apa
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 1 ardei
  • jumatate telina
  • jumatate bulion
  • 3 linguri bulion
  • o cana zeama de varza (dupa preferinta)
  • un ou
  • leustean
  • Pentru perisoare
  • 250 gr carne tocata (porc si vita)
  • o lingura gris
  • sare
  • piper
  • un ou
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu zeama de varza:

Apa se pune la fiert .


Intre timp curatam legumele le taiem cubulete si le punem in putin ulei la calit .


Le adaugam peste apa cu sare vegeta bulion si lasam sa fiaba legumele.


Intre timp pregatim perisoarele .


Carnea o amestecam cu oul grisul sare piper si fomam bilute .


Cand legumele sunt aproape fierte adaugam perisoarele si zeama de varza .


Perisoarele sunt gata cand se ridica la suprafata.


Luam de le foc si dregem cu un ou batut bine, si leusteanul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Micutza Luana 1

23.02.2014, 20:32

sarna laurici muahh

Bya Ralu 1

25.02.2014, 02:59

delicioasa

Micutza Luana 1

25.02.2014, 11:43

muahhh bya

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare