Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

de anuta in Ciorbe, 18 Iun 2019 | 258 vizualizari

COMENTARII (14)

RODIMUR 1

19.06.2019, 09:30

N-am acrit niciodată cu corcodușe, așa că aș gusta neapărat, nu numai de curiozitate, dar și pentru că-mi plac perișoarele...!

Rahela Velicu 1

19.06.2019, 09:56

O bunatate! Asa facea bunica ciorba, acrita cu corcoduse

MotanLaOale 1

19.06.2019, 09:59

mirela0911 1

19.06.2019, 10:47

Ce buna trebuie sa fie!

vasimur 1

19.06.2019, 12:09

dantes 1

19.06.2019, 12:47

Buna!

anuta 1

19.06.2019, 14:20

Panacris 1

19.06.2019, 20:09

Rocsi 1

19.06.2019, 20:54

Eu mereu mananc ciorbele acrite cu bors, asta probabil pentru ca sunt moldoveanca si pentru ca, asa m-am obisnuit, dar ciorba ta este tare apetisanta!

anuta 1

19.06.2019, 22:11

Buna Rocsi si la noi in Dobrogea tot cu bors de tarate se acresc dar daca iti permite sanatatea ,daca nu alegem si alte variante cum sunt corcodusele,zeama de varza ,agurida(struguri verzi)zarzare.Se prepara ca un nectar si se tin la frider si folosesti cand este nevoie.Oricum o ciorbita este buna daca o acresti cu orice,numai zeama sa fie!

anuta 1

19.06.2019, 22:11

RuxyRux 1

19.06.2019, 22:32

Grozav de buna arata Anuta!

RuxyRux 1

19.06.2019, 23:09

Cand eram copil, ne duceau parintii in Moldova, in zona Onestiului, la niste rude si acolo ciorbele se acreau cu corcoduse, eu sa fiu sincera nefiind obisnuita, nu-mi placeau, mama le acrea ori ca in Ardeal cu otet, smantana si rosii, ori cu bors( invatase de la tata care era moldovean). Asa cum bine zici, poti acri cu orice, zeama sa fie!

anuta 1

19.06.2019, 23:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

7583 puncte

Rocsi

4228 puncte

Satisfyyourcravings

4077 puncte

mirela0911

3262 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan cu zeama de varza