Ciorba de perisoare rapida

de ela in Ciorbe, 9 Ian 2011 | 14197 vizualizari

 

din ciclul mancare rapida :)))))

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi,
  • 1 punga legume congelate pentru ciorba de perisoare (Casa Taraneasca),
  • 4 linguri paste cus-cus,
  • 2 cartofi,
  • 700 ml suc de rosii,
  • sare, piper,
  • 1 cub vegeta pui cu leustean,
  • 700 gr carne tocata amestec,
  • 20 gr orez
  • 1 legatura patrunjel,
  • 1 ou
  • 500 ml bors sau zeama de lamaie
  • 1 legatura leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare rapida:

Taiem ceapa verde rondele si o punem intr-o oala cu putin ulei, lasam pe foc 2-3 minute, apoi adaugam apa si lasam sa dea in clocot, apoi punem legumele congelate si cartofii curatati si taiati cubulete, sare, piper si cubul de vegeta. Dupa ce a dat cateva clocote, se pune capacul si se lasa sa fiarba inabusit 15 minute.


Separat, intr-un castron, se pun carnea tocata, orezul, oul si verdeata (mararul si patrunjelul) tocata marunt. Daca carnea nu este suficient de condimentata se mai pun sare si piper. Se framanta bine compozitia din care cu mainile umede se fac perisoarele. Se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei. Dupa ce au dat de cateva ori in clocot, se scot cu spumiera si se pun in ciorba de legume. Se mai lasa sa fiarba cateva minute si apoi se adauga sucul de rosii si cus-cus-ul si se mai lasa sa fiarba vreo 20 minute, se sareaza si se pipereaza dupa gust, se adauga sare si piper daca mai trebuie borsul sau zeama de lamaie.


Se serveste ornat cu leusteanul tocat marunt si smantana

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

ela 1

12.01.2011, 21:12

Dia si eu as merita cate o pauza,dar nu prea gasesc portite de scapare...casa,magazin,acte,marfa si retur

Gurmanzii 1

13.01.2011, 23:07

mihaelar63 1

16.04.2011, 08:17

2 portii si la mine , rapid

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu aripi de pui ,dovlecel si legume