Ciorba de peste

de AnyCostescu in Ciorbe, 9 Iul 2014 | 41443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • o felie telina
  • 1 catel usturoi
  • putin ulei pt calit
  • 300 g peste (eu am avut Novac)
  • patrunjel
  • sare,piper
  • otet pt acrit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Legumele se curata si se toaca dupa preferinta.

Se pun la calit pentru circa 5 minute la foc mic.

Intr-o oala de 2 litri punem legumele si completam cu apa.

Lasam sa fiarba 10 minute dupa care adaugam pestele taiat cubulete si mai lasam sa fiarba 10 minute..nu mai mult pentru ca pestele se va marunti.

La sfarsit dam gust ciorbei cu sare si piper si oprim focul.

Punem patrunjelul tocat marunt.

Cand se serveste se pune otet dupa gustul fiecaruia.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Panacris 1

10.07.2014, 12:41

Savuroasă!

AnyCostescu 1

10.07.2014, 13:06

multumesc pentru aprecieri

AnyCostescu 1

10.07.2014, 13:08

lia nici eu nu am mancat de mult varianta asta care am facut-o acum imi place la nebunie
daca esti iubitoare de usturoi la sfarsit pune un catel de usturoi zdrobit va iesi o minunatie

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de peşte (capete + cozi de somn şi somon, păstrăv)