Ciorba de porc cu broccoli si conopida

de mihaelar63 in Ciorbe, 11 Dec 2014 | 6217 vizualizari

 

Dedic aceasta ciorbita Byei care este mare amatoare de conopida si broccoli :D

 

INGREDIENTE

  • 1 os de porc cu carne pe el
  • 2 morcovi
  • 1 gogosar
  • 4 catei usturoi
  • 1 capatana mica de broccoli
  • 1 capatana mica de conopida
  • 1 legatura mica de patrunjel
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri otet mere
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu broccoli si conopida:

Osul de porc se spala si se pune la fiert in  3-4  l apa sarata .

Morcovul se curata, se spala  si se taie rondele . Gogosarul se curata se spala si se taie cuburi . Usturoiul se curata si se toaca .

Se adauga  in oala ce fierbe morcovul , gogosarul si usturoiul .

Dupa 30 minute se incearaca daca carnea de pe os si morcovul  sunt aproape fierte .

Se spala conopida si broccoli, se desfac buchetele si se pun la fiert . Piparati.

Ciorba se serveste cu smantana , acrita cu putin otet de mere si patrunjel verde .

TIPS-URI

1

Nu aruncati cotoarele de la broccoli si conopida . Daca capatinile sunt mici , acestea sunt suficient de crude . Se toaca si se pun in ciorba .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu broccoli si conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

babi5 1

17.12.2014, 08:13

T

Bya Ralu 1

22.01.2016, 14:50

eu stiam ca ti-o comentasem ))mersi mersi batman ) da nu sunt asa amatoare de conopida si broccoli,odata la nu stiu cat timp pap

mihaelar63 1

22.01.2016, 15:07

Eu asa am observat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de purcel