Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Dedic aceasta ciorbita Byei care este mare amatoare de conopida si broccoli :D
Osul de porc se spala si se pune la fiert in 3-4 l apa sarata .
Morcovul se curata, se spala si se taie rondele . Gogosarul se curata se spala si se taie cuburi . Usturoiul se curata si se toaca .
Se adauga in oala ce fierbe morcovul , gogosarul si usturoiul .
Dupa 30 minute se incearaca daca carnea de pe os si morcovul sunt aproape fierte .
Se spala conopida si broccoli, se desfac buchetele si se pun la fiert . Piparati.
Ciorba se serveste cu smantana , acrita cu putin otet de mere si patrunjel verde .
1
Nu aruncati cotoarele de la broccoli si conopida . Daca capatinile sunt mici , acestea sunt suficient de crude . Se toaca si se pun in ciorba .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult