Ciorba de porc cu broccoli si conopida

de mihaelar63 in Ciorbe, 11 Dec 2014 | 1850 vizualizari

 

Dedic aceasta ciorbita Byei care este mare amatoare de conopida si broccoli :D

 

INGREDIENTE

  • 1 os de porc cu carne pe el
  • 2 morcovi
  • 1 gogosar
  • 4 catei usturoi
  • 1 capatana mica de broccoli
  • 1 capatana mica de conopida
  • 1 legatura mica de patrunjel
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri otet mere
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu broccoli si conopida:

Osul de porc se spala si se pune la fiert in 3-4 l apa sarata .


Morcovul se curata, se spala si se taie rondele . Gogosarul se curata se spala si se taie cuburi . Usturoiul se curata si se toaca .


Se adauga in oala ce fierbe morcovul , gogosarul si usturoiul .


Dupa 30 minute se incearaca daca carnea de pe os si morcovul sunt aproape fierte .


Se spala conopida si broccoli, se desfac buchetele si se pun la fiert . Piparati.


Ciorba se serveste cu smantana , acrita cu putin otet de mere si patrunjel verde .


 

TIPS-URI

1

Nu aruncati cotoarele de la broccoli si conopida . Daca capatinile sunt mici , acestea sunt suficient de crude . Se toaca si se pun in ciorba .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu broccoli si conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

babi5 1

17.12.2014, 08:13

T

Bya Ralu 1

22.01.2016, 14:50

eu stiam ca ti-o comentasem ))mersi mersi batman ) da nu sunt asa amatoare de conopida si broccoli,odata la nu stiu cat timp pap

mihaelar63 1

22.01.2016, 15:07

Eu asa am observat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardelenesca de porc