CIORBA DE PRAZ CU PIPOTA DE CURCAN

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 17 Ian 2016 | 1112 vizualizari

 

Am cam ametit poporul cu zeme chioare de legume . Asa ca am scos ,, ceva '' Din congelator . Adica un pachetel cu pipota si inima de curcan . Am pornit voiniceste la treaba folosind legumele ce-mi stateau la indemana .
 

 

INGREDIENTE

  • 200 gr pipota + inima de curcan
  • 200 gr taitei cu ou -spatzle
  • 2 morcovi cuburi
  • 2 linguri ulei
  • 2 fire leustean din otet
  • 2 linguri pasta de ardei Kapia
  • 1 praz -tocat
  • 1 tija telina apio -cubulete
  • 1 cartof -cuburi
  • 1 ardei Kapia -rondele
  • 1 ardei iute -rondele
  • sare
  • piper-facultativ
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CIORBA DE PRAZ CU PIPOTA DE CURCAN :


  1. Am pus la fiert in apa cu sare pipota si inima de curcan bine spalate . Pentru rapiditate am fiert 20 minute in oala sub presiune .

  2. Se caleste usor prazul si morcovul .

  3. Am adugat pasta de Kapia , cartoful , telina ,crengutele de leustean.

  4. Amestecati si adugati zeama fierbinte in care a fiert pipota .

  5. Se fierb legumele 15 minute . Sunt gata daca morcovul este patruns .

  6. Se pun si rondelele de ardei rosu si ardeiul iute . Se mai lasa cateva minute la fierbere medie .

  7. Gustati,sarati si acriti daca mai este nevoie .

  8. Feliati pipota in felii subtiri pe care le adugati la fiecare farfurie la servire .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE PRAZ CU PIPOTA DE CURCAN " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Camelya 1

18.01.2016, 10:54

Ce ciorbita delicioasa

Constelatialeu 1

18.01.2016, 15:29

Cred ca e cazul sa aduci oloiul de ciorba la Benga..

miki_a 1

21.01.2016, 00:50

Miha, , bravo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu taitei de casa