Supa cu galusti

de Julie in Supe/Ciorbe, 18 Iun 2010 | 4277 vizualizari

 

Supa cu galusti e preferata fiului meu, pentru ca "nu are atatea zarzavaturi in ea" -cum spune el! :)

 

INGREDIENTE

  • un ou
  • 2 linguri ulei
  • 1.5 l apa
  • 4 linguri cu gris
  • sare
  • vegeta
  • patrunjel

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galusti:

Eu o fac asa:

Pun la fiert 1.5 l apa in care adaug 2 linguri ulei si o lingurita cu concentrat de supa. Sare adaug numai daca e nevoie.

Intr-un bol bat bine un ou cu o lingura de ulei si un praf de sare. Apoi putin cate putin adaug grisul amestecand in continuare.Cantitatea de gris difera in functie de marimea oului sau de calitatea grisului ( daca are granulele mai mari intra mai putin daca e mai fin intra mai mult). Oricum in jur de 4 linguri .


Atunci cand apa a dat in fiert, se iau cu lingurita cantitati mici din compozitia de galuste si se pun in oala. Se tin pe foc 10-15 min, cat sa se fiarba grisul si galustile sa se umfle frumos.


Se opreste focul si se presara patrunjel verde.

Rapid si simplu!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Julie 1

19.06.2010, 09:44

Servim cu drag toata suflarea...indiferent de sunteti bebe sau oameni mari!

eclerash 1

20.06.2010, 12:10

este si preferata mea!

Julie 1

20.06.2010, 12:52

Atunci, avem si pentru tine o portie gata pregatita, Eclerash!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa din rasol de vitel cu zdrente de ou