Supa de crap cu mazare si smantana

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 18 Sep 2015 | 852 vizualizari

 

Ne place mult supa de peste in fel si chip. Incerc combinatii diverse. Aceasta cu mazare este gustoasa, sanatoasa si frumos colorata.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg bucati crap proaspat
  • 1 gogosar
  • 1 ceapa
  • 1 ardei iute
  • 1 lamaie
  • 1 cana mazare verde
  • 1 pahar smanatna
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 2-3 linguri orez
  • 4 linguri ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de crap cu mazare si smantana:


  1. Bucatile de crap se spala si se pun la fiert 10 minute in apa cu sare.

  2. Legumele se curata si se spala.

  3. Gogosarul, ceapa si coditele de patrunjel se toaca marunt si se calesc in ulei.

  4. Strecurati lichidul de pe peste si-l puneti peste legume.

  5. Adugati mazarea verde si orezul si busuiocul.

  6. Dupa 10 minute opriti focul si dregeti supa cu smantana, lamaie feliata si patrunjel verde tocat.

  7. Gustati si sarati daca este nevoie.

  8. Puneti la servire in supa bucati de peste.

  9. Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si zarzavat . Eu am dorit sa reduc timpul de preparare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de crap cu mazare si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

mihaelar63 1

20.09.2015, 23:42

Simona am sa-ti trimit poza mea incoronata )

mihaelar63 1

20.09.2015, 23:44

Adele . La asta nu m-am gandit . Totusi cred ca s-ar pierde prin marele noian de publicistica . Multumesc pentru compliment

mihaelar63 1

20.09.2015, 23:45

Mi-ar place totusi dezinteresat sa invat pe cei ce nu stiu , tineri copii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba acrisoara de legume a la grec