Supa de legume cu crutoane

de luminita20_2006 in Supe/Ciorbe, 20 Ian 2010 | 5761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 morcov
  • -1 patrunjel
  • -1 radacina pastarnac
  • - 1ceapa
  • - 200 gr soc de rosii
  • - legatura patrunjel
  • - crutoane sau 3 felii de pane de vatra
  • -3 l apa
  • -delicat
  • -sare,piper
  • -ulei de masline
  • -parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu crutoane:

Legumele se curata si se spala apoi se taie pai(dar bucati mai groase). Se pun la fiet si se adauga un pic de ulei. Ceapa se toaca marunt si se pune si ea la fiert. Cand sunt aproape gata se adauga si sucul de rosii se mai lasa sa fiarba. Cand e gata se adauga patrunjelul tocat marunt. Se serveste cu crutoane si parmezan.

 

Ps in cazul in care nu aveti crutoane le puteti face in casa. taiati cateva felii de pane cubulete si datile la cutor 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu crutoane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (2)

mihaelar63 1

20.01.2010, 23:15

ce gust bun da pastarnacul , demult nu am mai gatit cu asa ceva ,multumesc luminita , in seara asta ai fost ,,muza ''mea , mi-am amintit de vreo doua retete

luminita20_2006 1

21.01.2010, 15:19

ma bucur mult mihaela

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan