Ciorba de cartofi cu smantana

de Irina in Supe/Ciorbe, 23 Oct 2013 | 3059 vizualizari

 

Imi era dor de o ciorba acrita cu bors si dreasa cu smantana.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa
  • 2 linguri suc de rosii
  • bors
  • 2 linguri de ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu smantana:

La mama acasa mai toate ciorbitele erau drese cu bors si cu smantana. Asa le prefer si in ziua de azi...


Am curatat si spalat legumele, dupa care le-am taiat cubulete.


Intr-un vas Zepter am pus apa, am adaugat legumele si l-am pus pe foc. Am acoperit vasul cu capacul.


Cand acul indicator a ajuns in zona verde am oprit focul. Legumele se fac destul de repede, si aproape de final am adaugat si sucul de rosii.


Intre timp am fiert o ceasca de bors.


Cand acul indicator a ajuns in zona galbena am adaugat borsul, am picurat putin ulei si am adaugat sarea.


La final am adaugat tarhonul si patrunjelul tocat marunt.


Smantana am adaugat-o atunci cand am servit ciorba.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Krystyan Trendy 1

14.01.2014, 09:48

gustoasa ciorbica

Panacris 1

06.06.2015, 07:29

Aletta 1

24.05.2017, 10:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu moare (zeama de varza)