Ciorba de pui

de carmenvlad in Pui, 13 Mar 2011 | 4832 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente

  • 500 g carne de pui (aripioare, spate, gat)
  • 500 g pipote si inimi de pui
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 3 L de apa
  • 50 ml ulei
  • 1 cescuta orez prefiert
  • 1/2 cutie rosii taiate
  • 1 lingurita secretul gustului de gaina
  • 1 plic bors Magic
  • Leustean uscat
  • Patrunjel verde
  • Sare dupa gust

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Se spala carnea foarte bine si se pune la fiert in 3 l apa calda. Se spumeaza de cate ori este nevoie si apoi se acopera cu un capac si se fierbe la foc mic 20 de minute. Se pune in ciorba pastarnacul intreg si cartofii taiati cubulete. Se curata zarzavatul, se toaca marunt si se caleste in ulei ceapa, morcovul ras, ardeiul taiat cubulete si rosiile din cutie. Se ia un polonic din zeama de ciorba si se pune peste zarzavat. Se lasa sa dea cateva clocote si se rastoarna peste ciorba. Se adauga secretul gustului si se mai fierbe 10 minute. Se adauga borsul dizolvat in putina apa calda peste ciorba. Se pune si orezul, se potriveste de sare daca mai este nevoie si se mai fierbe 10-15 minute. Se opreste focul, se adauga leusteanul si se acopera ciorba pentru 5 minute, pentru ca toate aromele sa se intrepatrunda. Se serveste fierbinte cu patrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

La Ancuta 1

13.03.2011, 23:41

mamaieelena 1

14.03.2011, 00:02

Cris2711 1

14.03.2011, 17:15

carmen

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu piept de pui (la ceaun)