Ciorba de pui a la grec

de madi_marin in Ciorbe, 15 Mai 2010 | 3915 vizualizari

 

Mi-a facut pofta Gaby cu ciorbita ei si am facut si eu. E delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 3 cepe verzi
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 1 ceasca cu orez
  • otet
  • sare
  • piper
  • ulei
  • leustean verde
  • 4 galbenusuri
  • 200 g smantana
  • 100 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Pulpele se pun la fiert in apa rece.


Ceapa si ardeiul se toaca marunt. Morcovul si telina se dau pe razatoarea mare. Se pun toate la calit in ulei, iar cand carnea e pe jumatate fiarta se pun si ele in oala. Se adauga si orezul spalat si se lasa la foc mic . Cand carnea e fiarta se scoate si se curata de pe oase iar bucatelele se pun inapoi in oala.


Cand totul e aproape gata, se adauga un amestec de galbenusuri, lapte si smantana si rosia curatata de coaja si taiata marunt. Se potriveste ciorba cu sare , piper si otet. La sfarsit se adauga leusteanul tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

izulika 1

18.05.2010, 18:47

mmm ce bine arata. o incerc si eu in curand

madi_marin 1

18.05.2010, 20:44

epurasha....nu mai am, dar cand mai fac....te invit la o portie...

madi_marin 1

18.05.2010, 20:46

izulika....sa o incerci, ca e foarte gustoasa....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Bors de perisoare