Ciorbita de pui a la gerc

de Crista_Luca in Ciorbe, 3 Oct 2010 | 4617 vizualizari

 

este o ciobita delicoasa ...am vazut-o la nadina73...si nu m-am rabdat sa nu o fac ..chiar aveam nevoie de o idee..pt ziua de ieri .....! a iesit foarte buna , (dar are putine modificari )
Multumesc de reteta!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (eu aveam doar aripi, si am incercat asa)
  • 2 morcovi mari
  • 1 patrunjel
  • 1 gulie
  • 1 ceapa
  • 1 canita orez
  • o,5 litri bors
  • 3 oua, 200 ml smantana
  • sare, piper, delikat . si ulei
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui a la gerc:

Se spala aripile, se pu la fiert in apa rece cu sare. Moorcovul se curata si se taie sau se razuieste, gulia la fel si se calesc putin in ulei .

Carnea cand fiebe, se spumeaza bine si se adauga morcovul si gulia si ceapa curatata dar intreaga si se lasa sa fiarba impreuna.

Cand carnea este aproape fiarta, se pune orezul si delikatul, piperul . Se lasa sa fiarba cateva minute, apoi se pune borsul si se lasa sa dea in clocot de cateva ori, apoi se stinge focul .

Separat se amesteca galbenusurile de la oua cu smantana , iar dupa ce ciorbita s-a racit putin, se amesteca impreuna, si se adauga patrunjel verde .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui a la gerc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 12:29

imi place tare mult aceasta ciorbica.........mmm..........o bunatate............

madi_marin 1

04.10.2010, 12:42

buna ciorbita.... vezi ca e scris gresit....,,gerc,, in loc de ,,grec,,....

Crista_Luca 1

26.11.2010, 22:21

mersi madi ...... doar acum am observat ..dar e prea tarziu
si vad ca niminei altcineva nu a sesizat, numai tu !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

pe 01.12 la 18:43

Reteta de somon cu legume en papillote

pe 01.12 la 17:38

Reteta tort trio de ciocolata - Cristiana

pe 01.12 la 16:23

Reteta de tarta cu dovleac si lapte de cocos

pe 01.12 la 15:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2387 puncte

Catalina L

1636 puncte

Rocsi

1387 puncte

oanapl

1334 puncte

 Merisor

1100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare