Ciorbita de pui a la gerc

de Crista_Luca in Ciorbe, 3 Oct 2010 | 2078 vizualizari

 

este o ciobita delicoasa ...am vazut-o la nadina73...si nu m-am rabdat sa nu o fac ..chiar aveam nevoie de o idee..pt ziua de ieri .....! a iesit foarte buna , (dar are putine modificari )
Multumesc de reteta!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (eu aveam doar aripi, si am incercat asa)
  • 2 morcovi mari
  • 1 patrunjel
  • 1 gulie
  • 1 ceapa
  • 1 canita orez
  • o,5 litri bors
  • 3 oua, 200 ml smantana
  • sare, piper, delikat . si ulei
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui a la gerc:

Se spala aripile, se pu la fiert in apa rece cu sare. Moorcovul se curata si se taie sau se razuieste, gulia la fel si se calesc putin in ulei .


Carnea cand fiebe, se spumeaza bine si se adauga morcovul si gulia si ceapa curatata dar intreaga si se lasa sa fiarba impreuna.


Cand carnea este aproape fiarta, se pune orezul si delikatul, piperul . Se lasa sa fiarba cateva minute, apoi se pune borsul si se lasa sa dea in clocot de cateva ori, apoi se stinge focul .


Separat se amesteca galbenusurile de la oua cu smantana , iar dupa ce ciorbita s-a racit putin, se amesteca impreuna, si se adauga patrunjel verde .


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui a la gerc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 12:29

imi place tare mult aceasta ciorbica.........mmm..........o bunatate............

madi_marin 1

04.10.2010, 12:42

buna ciorbita.... vezi ca e scris gresit....,,gerc,, in loc de ,,grec,,....

Crista_Luca 1

26.11.2010, 22:21

mersi madi ...... doar acum am observat ..dar e prea tarziu
si vad ca niminei altcineva nu a sesizat, numai tu !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde