Ciorba de pui " a la grec"

de Rahela Velicu in Ciorbe, 29 Mar 2016 | 4220 vizualizari

 

Din punctul meu de vedere, asta este una dintre cele mai gustoase ciorbe. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/ciorba-de-pui-a-la-grec/

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cescuta de orez
  • 100 ml ulei
  • 100 g smantana
  • 1 galbenus de ou
  • sare + bulgarasi de savoare
  • leustean
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui " a la grec":

Mai intai taiem ceapa juienne, morcovul il dam pe razatoarea mare si le punem impreuna la calit in ulei incins in cratita in care facem ciorba.Le lasam 7-8 minute la calit, dupa care adaugam carnea si lasam inca 7-8 minute la calit.Punem 2 litrii de apa si lasam la fiert 20 de minute. Adaugam si orezul, sarea si bulgarasii de savoare si lasam in continuare la fiert. Daca mai este nevoie, mai adaugam apa.Inainte cu 5 minute sa stingem focul adaugam smantana amestecata cu galbenusul de ou si leusteanul si mararul tocate marunt.

TIPS-URI

1

Puteti pune si telina sau pastranac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui " a la grec"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rahela Velicu 1

29.03.2016, 14:28

Merci, Buni!

diaconta 1

29.03.2016, 14:56

Imi plac mult ciorbitele a la grec

Rahela Velicu 1

29.03.2016, 23:47

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta (Multicooker)