Ciorba de pui " a la grec"

de Rahela Velicu in Ciorbe, 29 Mar 2016 | 2048 vizualizari

 

Din punctul meu de vedere, asta este una dintre cele mai gustoase ciorbe. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/ciorba-de-pui-a-la-grec/

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cescuta de orez
  • 100 ml ulei
  • 100 g smantana
  • 1 galbenus de ou
  • sare + bulgarasi de savoare
  • leustean
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui " a la grec":

Mai intai taiem ceapa juienne, morcovul il dam pe razatoarea mare si le punem impreuna la calit in ulei incins in cratita in care facem ciorba.Le lasam 7-8 minute la calit, dupa care adaugam carnea si lasam inca 7-8 minute la calit.Punem 2 litrii de apa si lasam la fiert 20 de minute. Adaugam si orezul, sarea si bulgarasii de savoare si lasam in continuare la fiert. Daca mai este nevoie, mai adaugam apa.Inainte cu 5 minute sa stingem focul adaugam smantana amestecata cu galbenusul de ou si leusteanul si mararul tocate marunt.

 

TIPS-URI

1

Puteti pune si telina sau pastranac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui " a la grec"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rahela Velicu 1

29.03.2016, 14:28

Merci, Buni!

diaconta 1

29.03.2016, 14:56

Imi plac mult ciorbitele a la grec

Rahela Velicu 1

29.03.2016, 23:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe uscate