Ciorba de pui " a la grec"

de noiinbucatarie in Ciorbe, 29 Mar 2016 | 1816 vizualizari

 

Din punctul meu de vedere, asta este una dintre cele mai gustoase ciorbe. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/ciorba-de-pui-a-la-grec/

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cescuta de orez
  • 100 ml ulei
  • 100 g smantana
  • 1 galbenus de ou
  • sare + bulgarasi de savoare
  • leustean
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui " a la grec":

Mai intai taiem ceapa juienne, morcovul il dam pe razatoarea mare si le punem impreuna la calit in ulei incins in cratita in care facem ciorba.Le lasam 7-8 minute la calit, dupa care adaugam carnea si lasam inca 7-8 minute la calit.Punem 2 litrii de apa si lasam la fiert 20 de minute. Adaugam si orezul, sarea si bulgarasii de savoare si lasam in continuare la fiert. Daca mai este nevoie, mai adaugam apa.Inainte cu 5 minute sa stingem focul adaugam smantana amestecata cu galbenusul de ou si leusteanul si mararul tocate marunt.

 

TIPS-URI

1

Puteti pune si telina sau pastranac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui " a la grec"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

noiinbucatarie 1

29.03.2016, 14:28

Merci, Buni!

diaconta 1

29.03.2016, 14:56

Imi plac mult ciorbitele a la grec

noiinbucatarie 1

29.03.2016, 23:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu smantana