Ciorba de pui " a la grec"

de Rahela Velicu in Ciorbe, 29 Mar 2016 | 4203 vizualizari

 

Din punctul meu de vedere, asta este una dintre cele mai gustoase ciorbe. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/ciorba-de-pui-a-la-grec/

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cescuta de orez
  • 100 ml ulei
  • 100 g smantana
  • 1 galbenus de ou
  • sare + bulgarasi de savoare
  • leustean
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui " a la grec":

Mai intai taiem ceapa juienne, morcovul il dam pe razatoarea mare si le punem impreuna la calit in ulei incins in cratita in care facem ciorba.Le lasam 7-8 minute la calit, dupa care adaugam carnea si lasam inca 7-8 minute la calit.Punem 2 litrii de apa si lasam la fiert 20 de minute. Adaugam si orezul, sarea si bulgarasii de savoare si lasam in continuare la fiert. Daca mai este nevoie, mai adaugam apa.Inainte cu 5 minute sa stingem focul adaugam smantana amestecata cu galbenusul de ou si leusteanul si mararul tocate marunt.

TIPS-URI

1

Puteti pune si telina sau pastranac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui " a la grec"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rahela Velicu 1

29.03.2016, 14:28

Merci, Buni!

diaconta 1

29.03.2016, 14:56

Imi plac mult ciorbitele a la grec

Rahela Velicu 1

29.03.2016, 23:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan