Ciorba de pui cu galuste

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 27 Apr 2010 | 22237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • GALUSTE:
  • 2 oua
  • 7-8 linguri gris
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • SUPA
  • 2 morcovi
  • 1 cepa
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ardei
  • 1 pui(gaina)
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu galuste:

ciorbita:Puiul se spala,se proportioneaza,se mai spala de cateva ori pana ramane apa limpede si se pune la fiert intr-o oala incapatoare.Se lasa la fiert,se mai ia spuma din cand in cand si cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate(dupa preferinta),sare si piper si se lasa pe foc pana fierbe si carnea si legumele.

galuste:am batut ouale cu uleiul si sarea si apoi adaugam grisul in ploaie.Este posibil sa trebuiasca mai mult sau mai putin gris.Trebuie sa rezulte o compozitie nici tare nici moale,sa cada mai greu din lingura(trebuie sa le puneti imediat pt ca se intaresc repede)Dam focul incet,bagam lingura in ciorba,luam din compozitie si punem in oala(daca se intaresc puneti apa rece si puneti capacul pe oala si o sa se inmoaie)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ciorba de pui cu galuste-0
Ciorba de pui cu galuste-1
Ciorba de pui cu galuste-2

COMENTARII (6)

mihaelar63

mihaelar63 1

02.05.2010, 00:08

galuste eu le pescuiesc din supa si le manac cu pireu sa vedeti pana unde merge ,,dragostea '' mea fata de galuste

Lau

Lau 1

21.02.2011, 17:10

adry88

adry88 1

07.07.2011, 17:14

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!