Ciorba de pui cu galuste

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 27 Apr 2010 | 24780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • GALUSTE:
  • 2 oua
  • 7-8 linguri gris
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • SUPA
  • 2 morcovi
  • 1 cepa
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ardei
  • 1 pui(gaina)
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu galuste:

ciorbita:Puiul se spala,se proportioneaza,se mai spala de cateva ori pana ramane apa limpede si se pune la fiert intr-o oala incapatoare.Se lasa la fiert,se mai ia spuma din cand in cand si cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate(dupa preferinta),sare si piper si se lasa pe foc pana fierbe si carnea si legumele.


galuste:am batut ouale cu uleiul si sarea si apoi adaugam grisul in ploaie.Este posibil sa trebuiasca mai mult sau mai putin gris.Trebuie sa rezulte o compozitie nici tare nici moale,sa cada mai greu din lingura(trebuie sa le puneti imediat pt ca se intaresc repede)Dam focul incet,bagam lingura in ciorba,luam din compozitie si punem in oala(daca se intaresc puneti apa rece si puneti capacul pe oala si o sa se inmoaie)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mihaelar63 1

02.05.2010, 00:08

galuste eu le pescuiesc din supa si le manac cu pireu sa vedeti pana unde merge ,,dragostea '' mea fata de galuste

Lau 1

21.02.2011, 17:10

adry88 1

07.07.2011, 17:14

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de gaina