Ciorba de pui cu gulie si galuscute

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 14 Iun 2013 | 4215 vizualizari

 

Mi-a ramas osul de pui [ pe care am lasat ceva carnitza ]de la un preparat anterior si cum catel nu am , mi-am zis sa-l folosesc eficient :))). Se prepara simplu si rapid .

 

INGREDIENTE

  • 1 os de piept de pui
  • 3 morcovi noi
  • 2 gulii tinere
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 4 linguri faina alba
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 ardei iute
  • 200 ml smantana
  • 1/2 lamaie -zeama
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu gulie si galuscute:


Legumele se curata si se spala . Se pune o oala cu 3 l apa sarata ,la fiert impreuna cu osul de pui , morcovii si ceapa cubulete , guliile cuburi . Ouale se bat spuma , se pune sare si se amesteca cu faina .


Dupa 15 minute se adauga cu o lingura ş sa fie cat mai subtiri si lunguiete ţgaluscutele din ou si faina .Lasati sa dea un clocot . Diluati smantana , amestecand cu zeama calda, si adugati in oala . Acriti cu zeama de lamaie .


Puneti si ardeiul iute taiat rondele. Serviti ciorba asezonata cu patrunjel verde.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu gulie si galuscute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

alilianaa 1

14.06.2013, 21:15

nemaipomenita, trebuie sa fac si eu..

Corinuta 1

15.06.2013, 21:12

Ce bine arata, are o culoare tare faina!

babi5 1

28.11.2014, 07:38

Ce-mi mai place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui taraneasca