Ciorba de pui cu legume si iaurt

de katty in Ciorbe, 4 Mar 2018 | 5794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr piept de pui
  • 150 gr amestec de legume congelat (morcov, ardei gras, fasole verde, porumb, mazare)
  • 150 gr naut scurs din conserva
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel (verde sau uscat in cazul meu)
  • 300 ml iaurt
  • 1 galbenus
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu legume si iaurt:

Spalam pieptul si il taiem cubulete mici. Il punem la calit in uleiul incins. Amestecam ocazional pana carnea se albeste bine pe toate partile, apoi adaugam legumele. Amestecam ocazional pana incep sa se inmoaie si stingem cu apa fierbinte cat sa acoperim si sa depasim legumele cu 2-3 degete. Adaugam putina sare si fierbem 10 minute. Adaugam  si nautul si mai fierbem 10 minute. Potrivim gustul de sare si piper.

Intr-un castron amestecam iaurtul cu galbenusul, apoi adaugam cate putina zeama fierbinte, amestecand continuu. Turnam amestecul fierbinte in ciorba, apoi adaugam patrunjelul. Stingem focul, acoperim cu un capac.

Servim ciorba fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu legume si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza