Ciorbă rădăuțeană la Zepter

de Panacris in Ciorbe, 3 Sep 2013 | 3027 vizualizari

 

Eii, am cam lăsat deoparte minunatul vas Zepter;) Azi l-am pus la treabă și încă odată și-a dovedit calitățile! ;)

 

INGREDIENTE

  • file de pui cca. 400 g,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • morcov 1 bucată,
  • pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • păstârnac 1 bucată,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • borș din tărâțe de grâu 250 ml,
  • ouă 2 bucăți,
  • smântână cca. 200 ml,
  • leuștean cca. 1/2 legătură,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă rădăuțeană la Zepter:

Legumele se curăță, se toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei. Se adaugă pieptul de pui tocat mărunt, apoi se completează cu borș și apă, se asezonează de sare piper și leuștean, apoi se acoperă, se lasă la fiert la foc mediu, până ce indicatorul de pe termocontrol ajunge la jumătatea din zona verde, apoi se oprește focul! Vă asigur cu încredere că ciorbița se gătește în continuare, fără foc și fără abur, cca. 40 de minute! Între timp puteți face alte treburi, chiar să plecați la cumpărături, iar când ajungeți acasă vă așteaptă ciorbița numai bună de degustat. Să revenim;) Pentru finalizarea ciorbiței, ouăle se bat energic cu smântâna și se adaugă la finalul gătirii, amestecându-se energic pentru a nu se ”îmbrânzi” ciorbița, deoarece ciorbița încă e fierbinte;)


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă rădăuțeană la Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Valclaudia 1

03.09.2013, 23:01

vreau si eu o portie! Arata tare bine!

Corinuta 1

03.09.2013, 23:10

O ciorbita buna tare!

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 18:17

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume