Ciorbă rădăuțeană la Zepter

de Panacris in Ciorbe, 3 Sep 2013 | 2863 vizualizari

 

Eii, am cam lăsat deoparte minunatul vas Zepter;) Azi l-am pus la treabă și încă odată și-a dovedit calitățile! ;)

 

INGREDIENTE

  • file de pui cca. 400 g,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • morcov 1 bucată,
  • pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • păstârnac 1 bucată,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • borș din tărâțe de grâu 250 ml,
  • ouă 2 bucăți,
  • smântână cca. 200 ml,
  • leuștean cca. 1/2 legătură,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă rădăuțeană la Zepter:

Legumele se curăță, se toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei. Se adaugă pieptul de pui tocat mărunt, apoi se completează cu borș și apă, se asezonează de sare piper și leuștean, apoi se acoperă, se lasă la fiert la foc mediu, până ce indicatorul de pe termocontrol ajunge la jumătatea din zona verde, apoi se oprește focul! Vă asigur cu încredere că ciorbița se gătește în continuare, fără foc și fără abur, cca. 40 de minute! Între timp puteți face alte treburi, chiar să plecați la cumpărături, iar când ajungeți acasă vă așteaptă ciorbița numai bună de degustat. Să revenim;) Pentru finalizarea ciorbiței, ouăle se bat energic cu smântâna și se adaugă la finalul gătirii, amestecându-se energic pentru a nu se ”îmbrânzi” ciorbița, deoarece ciorbița încă e fierbinte;)

Poftă bună!    

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă rădăuțeană la Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Valclaudia 1

03.09.2013, 23:01

vreau si eu o portie! Arata tare bine!

Corinuta 1

03.09.2013, 23:10

O ciorbita buna tare!

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 18:17

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L